barteek12 1 Posted April 25, 2011 vel a jak spisała się wyrzutnia top10, bo zastanawiam się nad jej kupnem Quote
velibrum 12 Author Posted April 25, 2011 Top10 leży spokojnie w piwnicy i czeka na dogodną okazję do strzelenia - wystrzelę na pewno przed sylwestrem Quote
fireworkmaniak 0 Posted May 17, 2011 Vel ja chętnie wpadnę do ciebie i zawinę sobie taką jedną płytę oklejoną kostkami chyba się nie obrazisz (więcej miejsca w domu i mniej do dźwigania) Najlepiej tą finałową heh B) Quote
firawerkoman 7 Posted May 17, 2011 wiem że się trochę przyczepie a zarazem odkopię ale dopiero teraz zauważyłem że podłączyłeś pin up'a, jw408 i horizona visco do visco, nie pewniej było wpiąć się bez pośrednio w QM? Było by znacznie pewniej Quote
velibrum 12 Author Posted May 17, 2011 Nie byłoby pewniej, bo znam wiele przypadków, kiedy QM nie przekazuje iskry na tyle mocnej, żeby przeszła na 100% dalej, natomiast gdy pociągnę dwie linie visco, to taką pewność mam. Quote
Recommended Posts