Piroman 3 Posted December 19, 2006 witam...w ofercie tesco jest taka fontanna o nazwie YES, kosztuje 12zł...testował już ją ktoś, jakie wrażenie sprawia efekt? aha i czy mógłby ktoś podrzucić (jeśli istnieje) filmik z ''działania'' tej wyrzutni :?: pozdrawiam i czekam na odpowiedź :razz: Quote
klopsik92 0 Posted December 20, 2006 Byłem w Tesco i widziałem ją ! Jest nawet ciężka ale jak możesz dołóż sobie 13zł i kup w Biedronce Piramidę !! :mrgreen: :razz: Quote
Albsup 0 Posted January 30, 2007 Odpalałem ją na Sylwa, powiem tak: dobra, wieloefektowa, długo świecąca fontanna (ok. 90s) Quote
velibrum 12 Posted January 30, 2007 Również miałem przyjemność oglądnięcia efektu fontanny yes na żywo. Zgadzam się z moim przemówcą z małą uwagą - sonp iskier był troszeczke niski . Może to było tylko moje wrażenie bo jej efekt był tak długi że nie obejrzałem go do końca :lol: . Quote
Albsup 0 Posted January 31, 2007 U mnie też nie był za wysoki, ale jak pamiętacie w Sylwestra był duży wiatr - fontanny znosiło :neutral: Quote
velibrum 12 Posted November 1, 2008 Tutaj jest film tej fontannyhttp://video.google.com/videoplay?docid=848367609180557206Jak widać dużą zaletą jest długi czas trwania i różnorodność efektów. Jeśli ktoś jest fanem fontann z pewnością może sobie pozwolić. Quote
Recommended Posts