wapster 0 Posted October 19, 2010 To może ja też zaprezentuje co jest u mnie na stanie...Uprzedzam wszelkie pytania, każda z obecnych na zdjęciu rzeczy jest NWP Quote
hl1030 10 Posted October 19, 2010 Ładnie zacząłeś ze stuffem ale powiedz jak, gdzie, kiedy, którędy udało ci się wykombinować Cobry?? Quote
wapster 0 Author Posted October 19, 2010 Ładnie zacząłeś ze stuffem ale powiedz jak, gdzie, kiedy, którędy udało ci się wykombinować Cobry?? w końcu jestem Adminem... a sory byłem adminem... jak byś był to też może byś miał. Quote
wapster 0 Author Posted December 26, 2010 Kolejne dodatki do kolekcji... powinno coś jeszcze dojść Quote
MasterToster 0 Posted December 26, 2010 ładny stuffik wapster;) Ciekawe połonczenie produktow Chyba połączenie, zgadzam się z tobą stuff bardzo ładny, lecz brakuje jakiegoś moździerza. Quote
mantis 442 Posted December 28, 2010 A co to jest ten Den Up? Babka swoją drogą trochę podobna do Michela Jacksona Quote
Mati88 1 Posted December 28, 2010 W jakiej cenie i czy na terenie Polski dostałeś cobry? Na PW nie uzyskałem odpowiedzi. Quote
wapster 0 Author Posted January 1, 2011 i jeszcze taka oto kosteczka do mojego skromnego stufiku doszła Niestety podczas odpalanie rozerwało ją na 2 części(dałem ją mojemu tacie do zabawy) i jeden ładunek miał detonacje metr nad ziemią ale reszta tam gdzie powinna. Podobno bardzo ładna!!! Quote
Recommended Posts