mpiwowski 182 Author Posted December 5, 2010 nie wiem, możliwe, że będzie tak jak rok temu czyli bez foty całości. Quote
1qnBDG 0 Posted December 5, 2010 nie wiem, możliwe, że będzie tak jak rok temu czyli bez foty całości. każdy jest pewnie ciekawy dlaczego ;(? Quote
mpiwowski 182 Author Posted December 5, 2010 Tak wszystko w sylwestra. Do postrzelania zostawiam 5-6 baterii, a reszta w sylwka. Co do Nowego Roku, to broń boże, ludzie są bardzo mało poinformowani kiedy wolno strzelać, i myślą, że w nowy rok nie wolno. Sylwester to jedyny spokojny dzień na strzelanie. B) Quote
Ponq 2 Posted December 5, 2010 Tak wszystko w sylwestra. Do postrzelania zostawiam 5-6 baterii, a reszta w sylwka. Co do Nowego Roku, to broń boże, ludzie są bardzo mało poinformowani kiedy wolno strzelać, i myślą, że w nowy rok nie wolno. Sylwester to jedyny spokojny dzień na strzelanie. B) No ale nie maja przeciez prawa sie czepiac. Quote
mpiwowski 182 Author Posted December 5, 2010 Ale niestety się czepiają i to co 2 osoba, aż miałem incydent z policją po odpaleniu zaledwie 5-6 baterii, ale skończyło się na tym, że dostałem od nich pozwolenie na dalsze strzelanie. :lol: Quote
Ponq 2 Posted December 5, 2010 Ale niestety się czepiają i to co 2 osoba, aż miałem incydent z policją po odpaleniu zaledwie 5-6 baterii, ale skończyło się na tym, że dostałem od nich pozwolenie na dalsze strzelanie. :lol: To wiem z autopsji, ale mi to w dalszym strzelaniu w ogole nie przeszkadza. Tyle, ze utwierdze sie w tym, ze w Polsce mieszkaja idioci. Quote
luxor 2 Posted December 5, 2010 No niestety tak to już jest, telewizja wbiła ludziom do głów że można strzelać tylko w sylwa i koniec. Ja na szczęście nie mam takiego problemu. Mieszkam na wsi, zaraz obok mnie mieszkają sąsiedzi i mogę strzelać kiedy chcę. Moja pasja jest im bardzo na rękę bo lubią sobie popatrzeć jak strzelam.PS.Ile ogólnie wydałeś? W temacie napisałeś że 3700 zł ale wydaje mi się że trochę ten plan przekroczyłeś Quote
CzesioStunter 1 Posted December 23, 2010 No Twój stuff to jest masakra;) obserwowałem filmy z innych lat i ciągle jestem pod wrażeniem:) podziwiam 10/10 oczywiście. Za rok planuje coś podobnego:) pozdrawiam Quote
mpiwowski 182 Author Posted December 23, 2010 hehe, czyżbym cie zainspirował w tak duże wydatki na fire?? ^_^ Quote
CzesioStunter 1 Posted December 23, 2010 Hah Ty chyba jesteś inspiracją każdego Ale nieraz kwoty,którymi ja dysponuje mnie ograniczają Ale za rok planuję coś mega zrobić Quote
marcin :D 0 Posted December 31, 2010 ja już nie mogę sie doczekać twojego filmiku z odpalenia a i mam pytanie czy mógłby przesłać to rozporządzenie co wysłałeś Bartekeuro mi na adres murawa3@wp.pl bo mam takich właśnie sąsiadów co przeszkadzają mi trochę w odpalaniu a tak bym to miał na papierze Quote
mpiwowski 182 Author Posted December 31, 2010 Rozporządzenia są różne w każdym województwie. Nie mam z twojego akurat. Quote
mpiwowski 182 Author Posted December 8, 2011 Czemu piszesz w tym temacie? Rok 2010 się skończył. Skoro nie dałem tematu w 2011 to chyba logika nakazuje myśleć to że nie dam fotki. Quote
Recommended Posts