mpiwowski 182 Author Posted November 24, 2010 O to kolejne zamówienie. W przyszłym tyg. dojdzie to dam fote. Quote
mpiwowski 182 Author Posted November 24, 2010 Czemu nie czekałeś na wk? Wyjaśniłem na SB :lol:Nie martw się Adri nabije Wam rabat B)Nie dawałem jeszcze w tym temacie fotki skrzynki na baterie w układzie FAN. Tak więc o to ona: Quote
Mati88 1 Posted November 24, 2010 Mpi, kiedy masz zamiar to odpalić? użyj profesjonalnego sprzętu do nagrania, bo jest bardzo ciekawy efektu. Quote
mpiwowski 182 Author Posted November 24, 2010 wszystko w sylwestra :rolleyes: a sprzęt jest, to chyba oczywiste :lol: Quote
mpiwowski 182 Author Posted November 25, 2010 Jak przymocowałeś baterie do płyty? Przecież one nie muszą być przymocowane, po prostu wkładasz i tyle :rolleyes: Quote
mantis 442 Posted November 26, 2010 Widzę, że nie poprzestałeś na zamawianiu. Baterie, rakiety, petardy i różności. Zapewne do strzelania przed 31 grudnia, bo nie widzę możliwości, że odpalisz wszystko w ciągu jednego dnia . Ciekawe, czy doczekamy się jakiegoś video spośród zamówionych wyrzutni B) Quote
mpiwowski 182 Author Posted November 26, 2010 No i przyszła już paczka, nie dostałem jedynie TXB211 Aries bo nie było, reszta jest:Wszystko jest do zabawy, prócz X-Emotion, która idzie pod główny pokaz. Quote
mpiwowski 182 Author Posted December 5, 2010 Ostatnia paczka:Nic już nie dokupuje. I tak jest już ciut za dużo. :lol: Quote
piter2599 5 Posted December 5, 2010 Mpi w tym roku przeszedłeś samego siebie ! Stuff jest przepiękny Dasz fotkę całości ?? Pozdro Quote
lubinek 0 Posted December 5, 2010 No właśnie, przydała by się fotka całości. Rzeźnia ja mogę o czymś takim pomarzyć jak na razie Quote
ZLY PASTERZ 0 Posted December 5, 2010 ten gość albo wygrał w lotto albo jego rodzice maja hurtownie fajerwerków ... Quote
luxor 2 Posted December 5, 2010 ten gość albo wygrał w lotto albo jego rodzice maja hurtownie fajerwerków ... Ani nie wygrał w totka, ani nie ma hurtowni. Po prostu całym rokiem zarobił na to wszystko.Co do stuffu to jestem pod wrażeniem. Ja mogę jedynie pomarzyć o takim arsenale PS. Jakby Mpi wygrał w totka to musiałby wysiedlić rodzinkę z domu bo nie miałby gdzie stuffu upchnąć xD Quote
kameleon 1 Posted December 5, 2010 Co tu mówić mpiwowski, zapewne masz już dość tego słodzenia userów mówiących o tym, że masz super stuff ponieważ dobrze o tym wiesz :)Ja osobiście uważam, że jesteś żywą legendą tego forum.Twoje stuffy zachwycają od 2006 roku o ile dobrze pamiętam i tak zawsze już będzie.Nie ważne czy ktoś wyda więcej od ciebie, tak czy siak to twój stuff będzie zawsze zawierał najlepsze artykuły pozdro Quote
mpiwowski 182 Author Posted December 5, 2010 ale painting sky masz w nowej poligrafii tak? Tak w nowej mpiwowski, co to za bączki? JM04 z Jorga, te bez cracklingu Quote
capensis 12 Posted December 5, 2010 dla mnie poprzednia poligrafia painting sky była bardziej trafna Quote
mpiwowski 182 Author Posted December 5, 2010 dla mnie poprzednia poligrafia painting sky była bardziej trafna Ja tam mam tylko nadzieje, że razem z poligrafią nie zmienili też efektu. :rolleyes: Quote
Recommended Posts