JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 A ten phyro mix hest warty swojej ceny? Z góry dzięki Phyro Mix jest Jorge'a. Jeżeli lubisz zestawy, to ten wygląda nawet ciekawie. Nie spodziewaj się super efektów, ale za taką cenę jest w nim sporo artykułów dobrych do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik0dem 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Phyro Mix jest Jorge'a. Jeżeli lubisz zestawy, to ten wygląda nawet ciekawie. Nie spodziewaj się super efektów, ale za taką cenę jest w nim sporo artykułów dobrych do zabawy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Intermarche mnie w tym roku pozytywnie zaskoczyło. Myślę, że wybiorę się po Multi Vision i night attack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jak będą pieniądze to ide po te same wyrzutnie co "Karolcia" i jakieś petardy lub inne pierdółki Kamilox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilosz 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Bardzo duży wybór!! nie sugerujcie sie tym co jest w gazetce. Dzisiaj byłem to były wyrzutnie New Generation, seria big bang (tylko niektóre), big corsair i FP3!! Tylko ceny troche wysokie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mika 0 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Bardzo dobre i tanie fajerwerki sprowadza intermarche :xmas_smile: W szczególności zestawy z rakietami :xmas_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrm 2 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Z jakimi zestawami i którego importera twoje doświadczenie jest pozytywne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirofan 0 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Z jakimi zestawami i którego importera twoje doświadczenie jest pozytywne? Tropic - zawsze miałem bardzo pozytywną opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Tropic - zawsze miałem bardzo pozytywną opinie Reklama? Gdyby nie twoj podpis to bym byl pewny ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triton 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wie Ktoś Kiedy będą fajerwerki 2014/2015 w Intermarche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 @up Po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragsteR. 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tegoroczna oferta: http://s10.ifotos.pl...4JP_whqqsrw.JPG http://s2.ifotos.pl/...5JP_whqqsxp.JPG http://s3.ifotos.pl/...6JP_whqqsra.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mika 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 widzę że tanie wyrzutnie będę w tym roku :christmascool: wpadła mi w oko ta za 39.99 zł :xmas_ohmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszaq92 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 byłem dzisiaj w intermarche i się nieźle uśmiałem z cen fajerwerków przykładowo obojętnie jaka wyrzutnia z serii big bang która w sklepach kosztuje 16-30zł w intermarche jest za 50zł niezależnie czy jest to kasjopeja czy wenus,mars itp... no śmiech na sali... Ja rozumiem zarobić 5-10 nawet zł na jednej kostce ale drugie tyle? no chyba jest coś nie tak ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3110 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opłaca się kupić zestaw fajerwerków Hunter za 49,99??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowatek 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 byłem dzisiaj w intermarche i się nieźle uśmiałem z cen fajerwerków :D/> przykładowo obojętnie jaka wyrzutnia z serii big bang która w sklepach kosztuje 16-30zł w intermarche jest za 50zł niezależnie czy jest to kasjopeja czy wenus,mars itp... no śmiech na sali... Ja rozumiem zarobić 5-10 nawet zł na jednej kostce ale drugie tyle? no chyba jest coś nie tak ;] u mnie jest sklep w ktorym sa takie ceny seria big bang rok temu po 50 zl black cat 170 zl ;O i z roku na rok ma coraz drożej jakies Ng ponad 100zl ;O masakra mozna mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek3334 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ma ktos moze juz gazetke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ma ktos moze juz gazetke? nie ma jeszcze ,w tym roku dużo marketów muli z ofertą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jensen 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 nie ma jeszcze ,w tym roku dużo marketów muli z ofertą Wydaje mi się, że im po prostu towar nie schodzi (tak szczerze to mało osób kupuje fajerwerki) i olewają to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malysz 2 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jensen bzdur nie opowiadaj, bo żal czytać... Nie chcę mi się zdjęcia robić, ale w tym roku Jorge i Hestia, czy coś więcej będzie to już sami zobaczycie. Oferta od 28 grudnia Jorge: - rakiety Best DR04 - 14,29 zł rakiety Extreme R5 - 24,99 zł - zestaw Bangkok 29,99 zł - wyrzutnia Extreme B14 - 24,99 zł Emerald JW4153 - 79,99 zł Carat, Sapphire JW6150 - 69,99 zł Red Baron JW2025 - 99,99zł Extreme B7 149 zł Hestia: Same wyrzutnie Speed Show 49,99 zł Light Family Fun 19,99 zł -Rainbow Eyes 34,99 zł Solar Explosion 39,99 zł The Fire Ruins 66,99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix101 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 http://intermarche.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-52/fajerwerkipojawila sie juz gazetka ale na ta chwile jeszcze dodaja produkty EDIT: sa juz wszystkie produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoopgood 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Macie może filmiki wyrzutni: Rainbow eyes,Solar explosion oraz Light family fun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steny 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dokupiłem z ciekawości rakiety Best DR04 do swojego stuffu mam nadzieję że się nie zawiodę. :xmas_tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Gazetka 2016/2017 https://www.opiniodajnia.pl/intermarche-gazetka-28-12-2016/#slide/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoopgood 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nie wiem jak te ceny działają ale 3 dni temu były już u mnie fajerwerki i tą wyrzutnie B14 kupiłem za 23zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi