NLBartosz 0 Share Posted December 16, 2006 Witam!Chciałbym się zapytać czy ktoś coś słyszał na temat petard i fajerwerek w Intermarche Quote Link to post Share on other sites
Jaworz 0 Share Posted December 17, 2006 O tak, mają tam produkty z Jorge, po przystępnej cenie, sam tam kupowałem pierwsze fajerwerki Quote Link to post Share on other sites
NLBartosz 0 Author Share Posted December 18, 2006 Nikt nic więcej nie wie co tam się znajduje w środku.Mnie nie chcieli wpuścić do środka :evil: Quote Link to post Share on other sites
jano 0 Share Posted December 21, 2006 masz: http://img184.imageshack.us/my.php?image=intermarchehw7.jpgzdjęcie tata mi dał ulotkę bo przejerzdżał noedawno Quote Link to post Share on other sites
Hewlet 0 Share Posted December 21, 2006 Lał mają Hestii i Jorga fajery Quote Link to post Share on other sites
Mati88 1 Share Posted December 21, 2006 U mnie bynajmiej odrazu na wejsciu jest caly dział w fajerwerkach w intermarche ceny hurtowe duzy wybór,wiec jeźdze tam na zakupy zamiast do hurtowni :twisted: Quote Link to post Share on other sites
kameleon 1 Share Posted December 14, 2007 http://www.intermarche.pl/i_lubisz_zakupy/...ection=promocjebardzo dużo fajerwerków mają w ulotce :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
gorgol 0 Share Posted December 14, 2007 ja jak klikam w link, to otwiera mi się "napisz odpowiedź" - kameleon, dałeś zły link Quote Link to post Share on other sites
Yusha 0 Share Posted December 14, 2007 No sporo tych fajerwerków. Ej gorgol przecież link normalnie działa wyświetliło sie pobierz gazetkę... Quote Link to post Share on other sites
saper 0 Share Posted December 14, 2007 No sporo tych fajerwerków. Ej gorgol przecież link normalnie działa wyświetliło sie pobierz gazetkę... Nie umiecie czytać :?: Wyraźnie pisze "Ostatnio zmieniony przez kameleon Dzisiaj 16:22, w całości zmieniany 1 raz " Quote Link to post Share on other sites
gorgol 0 Share Posted December 14, 2007 narazie w gazetce jest sam shogun za zaledwie dychę, więc moim zdaniem bardzo dobra cena. ale słyszałem, że jest jeszcze wiele innych fajerwerków. Nie umiecie czytać dlaczego w liczbie mnogiej :?: PS proszę o usunięcie mojego wcześniejszego postu Quote Link to post Share on other sites
piotrkocinski 0 Share Posted December 16, 2007 U mnie są już fajerwerki. Ucieszyło mnie zestaw Festival, który chce kupić, a jakby nie było go w hurtowni to mam gdzie kupić. Rozmiar rakiet w tym zestawie mnie trochę zdziwiła. Jest jeszcze nowy zestaw box z Hestii. Reszta to co w poprzednim roku. Nazwę Joker zmieni na jakąś inną, nie pamiętam jaką. Quote Link to post Share on other sites
mazii23 0 Share Posted December 16, 2007 U mnie są już fajerwerki. Ucieszyło mnie zestaw Festival, który chce kupić, a jakby nie było go w hurtowni to mam gdzie kupić. A po ile jest ten Festival w Intermarche?? Quote Link to post Share on other sites
piotrkocinski 0 Share Posted December 16, 2007 69,99 albo równe 70 Quote Link to post Share on other sites
DragsteR. 0 Share Posted December 16, 2007 Jest jakaś ulotka z tym Festivalem? Quote Link to post Share on other sites
milan07 0 Share Posted December 21, 2007 Może ktoś potwierdzić jeszcze że w tym sklepie jest zestaw festival?? Po co?? A po to żeby nie jeździć 20km nadaremnie:) z góry thx Quote Link to post Share on other sites
kameleon 1 Share Posted December 21, 2007 jest na pewno za 69.99 zł :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
milan07 0 Share Posted December 21, 2007 Ok bardzo ci dziękuję kameleon teraz to już na pewno będę śmigał po festivala. Jeżeli ktoś ma jakieś obawy czy kupić za tę cenę to mówię TAK!! Quote Link to post Share on other sites
piotrkocinski 0 Share Posted December 22, 2007 Zdaje mi się, że ktoś już na tym forum o tym pisał ale nie jestem pewny.Dziś dostałem ofertę z intermarche, I Festival jest po 59,99zł :mrgreen: I chyba go kupie. Do tego Thunder po 14.99, a piccolo za 79gr. wszystko potaniało. Ale oferta ważna od 27 grudnia, więc muszę trochę poczekać.Niestety nie mogę ze skanować bo mi coś tam nie działa czy coś :twisted: Quote Link to post Share on other sites
kameleon 1 Share Posted December 22, 2007 jest jeszcze wyrzutnia kaliber ciężki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
mazii23 0 Share Posted December 22, 2007 To dajcie ktoś skana tej oferty a nie się tak podniecacie :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Pioter 1 Share Posted December 22, 2007 Jak mówiłem wczesniej na sb dostałem ulotke z Intermarche'a, i jestem wielce zaskoczony Być może kupię te mini wyrzutnie "Pyramid' za 2.49 (kilka sztuk) 2 opakowania wulkaników z Hestii tez za 2.49 za opakowanie w którym są po 2 sztuki, i chciałbym kupić jeszcze Macrocosmos II za 9.99, muszę przyznać, że ceny są niskie, i BYĆ MOŻE kupie jeszcze te rakietki "Thunder" za 15 zł ? opłaca sie te rakietki "Thunder" ?? jaki maja rozprysk ??? baaardzo jestem tego ciekaw Quote Link to post Share on other sites
cinek609 1 Share Posted December 22, 2007 Thundery za 15zl?To sie oplaca jak bym mial dostep do intermarche to bym z 2 paki kupil.Wez a nie pozalujesz.Tu poszukaj filmiku z rakieta thunder:KLIK Quote Link to post Share on other sites
TowdiPL 0 Share Posted December 22, 2007 Tu macie linki do fotek oferty INTERMARCHE !To fotki nie naleza do mnie tylko jednego uzytkownika z forum!Pozdro dla niego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7a23c42a12eb202.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d1ca39e253cfdd8.html Quote Link to post Share on other sites
milan07 0 Share Posted December 22, 2007 No no ładna ta oferta borneo za 19:90 i festival za 60zł rewelacja. Ta oferta ważna od czwartku jest?? (27.12.07r) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts