MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Testowałem z Maxsema P1000 jest tam 36 szt, z fp3 samll i powiem że p1000 są lepsze i głośniejsze i bardziej opłacalne więc nie ma co narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rangiz 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zawsze to jakaś tania alternatywa, na pewno ciekawsza niż fp3 i jc05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIREWORKSmaN772 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja do dyskusji na temat mocy petardy się nie chce włączać , ale powiem tak: W tym roku miałem dwie paczki zamawiane z PiroArt.pl no i średnio na 1 paczkę (30 szt.) było z 8 niewypałów . Wydaje się to dziwne i myślałem, że to tylko tak w jednej paczce było, ale nie - w drugiej identico ... Mogła być jakaś zawilgotniała czy coś, ale szczerze wątpie, bo ja trzymałem piro w pudle w mieszkaniu w warunkach pokojowych, nie wiem, może to wada fabryczna. I jeszcze w dodatku w niektórych petardach zamiast huku był efekt coś w rodzaju bączka, zółte iskry z niebieską flarą i tak może z 5 petard, nie liczyłem dokładnie. Czyżby pirotechnicy Jorge pomylili mieszankę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian12 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 FIREWORKSmaN772 Zapomniałem dodać że mi też sie zdarzyły aż 2 nie wypały!!!!!! Ale jak słysze że u ciebie 5 to mi szczena opadła... Obawiam sie że za rok to już będzie w ogóle bubel mowa oczywiście o jc05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 To chyba mieliście pecha bo mi na całą paczkę zdarzyło się 0 niewypałów. Dla mnie to nadal opłacalne petardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja wystrzeliłem tylko 18 sztuk i wszystkie ładnie wypaliły, nie wiem co wy macie z tymi nie wypałami. Nagram dziś test Smalli i Dum Bum wpadnijcie na PiroTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja tam miałem całą paczke i nie wypaliła bodajże tylko jedna. Ale huk dosyć dobry, mimo wszystko podtrzymuje że warto się zaopatrzyć w te petardy. Są minimalnie cichsze od zwykłych FP3 ale ttoszkę tańsze i jest ich o 10 więcej w paczce. Były minimalnie głośniejsze od piratów z komety i bardzo podobne do petard bang od triplexa które są o wiele tańsze. Ja wolę już kupić dwie paczki bangów z 3.99 niż jedną paczke JC05 za ok. 8zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bungar 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja co roku biorę bo za taką cenę ilość są nadal bardzo dobre. Miałem równiez bangi od triplexa i według mnie to jednak wyczuwalna róznica na korzyść JC05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIREWORKSmaN772 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 No to panowie nie wiem, może miałem pecha.. Niestety taka prawda. Myślę, że kupię je na kolejnego Sylwestra, ale pogorszyła mi się opinia o tych petardach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tak jak obiecałem zrobiłem test tej petardy. https://www.youtube.com/watch?v=R7-bnzMH0gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian12 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Kamilox. A ile miałeś paczek????? Ja 3 i tylko w jednej paczce 2 nie wypały. Pozostałe 2 odpaliły wszystkie. Więc nie wiem co mogło być że te 2 w pierwszej paczce nie wybuchły? A może lont wyszedł albo był za krótki nie wiem bo jej nie brałem i nie rozebrałem. A może nie było prochu.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja do dyskusji na temat mocy petardy się nie chce włączać :P/> , ale powiem tak: W tym roku miałem dwie paczki zamawiane z PiroArt.pl no i średnio na 1 paczkę (30 szt.) było z 8 niewypałów . Wydaje się to dziwne i myślałem, że to tylko tak w jednej paczce było, ale nie - w drugiej identico ... Mogła być jakaś zawilgotniała czy coś, ale szczerze wątpie, bo ja trzymałem piro w pudle w mieszkaniu w warunkach pokojowych, nie wiem, może to wada fabryczna. I jeszcze w dodatku w niektórych petardach zamiast huku był efekt coś w rodzaju bączka, zółte iskry z niebieską flarą i tak może z 5 petard, nie liczyłem dokładnie. Czyżby pirotechnicy Jorge pomylili mieszankę? Raczej chińczycy, a nie pirotechnicy :xmas_wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Kamilox. A ile miałeś paczek????? Ja 3 i tylko w jednej paczce 2 nie wypały. Pozostałe 2 odpaliły wszystkie. Więc nie wiem co mogło być że te 2 w pierwszej paczce nie wybuchły? A może lont wyszedł albo był za krótki nie wiem bo jej nie brałem i nie rozebrałem. A może nie było prochu.? Miałem 1 paczkę. Faktycznie powodem przez który miałeś niewypały to może być lont. Bo z tych petard bardzo często wychozi lont, ale wystarczy tylko docisnąć do końca. Ps. Dobrze że nie brałeś jej drugi raz do ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=qtMGwBlD4HA Mała komplikacja tych petard. Jak najbardziej polecam, kupiłem je za 7.40zł. Nadal nieco cichsze od normalnych FP3 ale są bardziej opłacalne ponieważ płacimy mniej, mamy więcej a huk jest minimalnie gorszy. 9/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertPirotechnik1133 0 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dlaczego na sklepbigfun.pl cena fp3 small / big ciągle rośnie już prawie 11 zł a na innych stronach to 7-10 zł. Czy na sylwestra ceny fp3 spadają czy nie proszę o odp. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urodii 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ostatnio kupiłem paczuszkę za 11zł i powiem wam że dają nieźle, jak dla mnie bardziej się je opłaca od FP3 bo sa minimalnie gorsze. 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vocatont 4 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi