witus 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Witam!T0519N SMALL STAR ROCKET6 RAKIET; MIX EFEKTÓW W OPAK.: CZERWONE GWIAZDKI: ZIELONE GWIAZDKI; KOLOROWE GWIAZDKI; BIAŁE GWIAZDKI; BIAŁE MIENIĄCE SIĘ GWIAZDKI; ŻÓŁTE GWIAZDKIMiał ktoś te rakietki (T0519N)? Cena jest niezła, bo tylko 7.20 PLN, a wielkości są równe jak Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Miałem je na dwóch Sylwkach. Efekt jak na taką wielkość rakiety jest świetny (minimalnie mniejszy od Voo Doo), napewno dużo bardziej opyla się kupić te rakietki niż Perfect i Demon. Na każdym Sylwku efekt był inny : biały pióropusz, różnokolorowy orzeł, czerwono-zielona chryzantema. Zobaczymy jak w tym roku będzie z dominującym strzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Te rakietki są bardzo dobre do zabaw przed 12. Można je również dostać w zestawie "Joker" lub "shogun" (to to samo tylko nazwy są inne). Cena jest dość niska a efekty mają naprawdę przyzwoite w stosunku do swojej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Również miałem je w zestawie Joker 4, czy 3 lata temu i efekt jak na wielkość jest bardzo dobry Jeżeli masz zamiar kupować jakieś małe rakietki, to te będą idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkossi 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 zauważyłem że te rakiety są najczęściej w zestawach jak np : Joker lub Shogun Mój Kumpel się tym bawił i efekty fajne 7/10 za to że są troche drogawe jak na swoje efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Kiedyś znalazłem je na szafce, puściłem je wszystkie i powiem wam, że nie są zachwycające ale też nikt się nimi nie załamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Mam je z zestawu Pyro Mix, jedna rakietka już odpalona - świetny efekt, wydaje mi się że lepszy od Voo Doo, ale możliwe, że nie pamiętam już jakie ma efekty Voo Doo :mrgreen: Mam jeszcze jedną rakietke więc raczej nagram.Edit.Film - http://pl.youtube.com/watch?v=wcIWYjld6ZcBardzo ładne efekty, patrząc na wielkość rakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Choć rakiety są małe i może wydawać się że niebędą efektowne to naprawdę dużo "mogą" hehe. Fajne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORFIREMAN 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mam je w tym roku z zestawu Joker. Patrząc na filmiki wyglądają zachęcająco. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Sa w zestawie Planet (malym) w biedronce. Po sylwku napisze jak sie podobaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 O właśnie zauważyłem, że je mam. 4 sztuki z zestawu z Biedronki "Planet" za 9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Rakietki bardzo mi się podobały sądząc po wielkości na początku myślałem, że to jakieś g**ienka wręcz przeciwnie ! Efekty piękne i rozłożyste Jestem z nich bardzo zadowolony Polecam !Moja ocena : 9,5 / 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk 0 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Miałem 4szt. tych rakiet w zestawie Joker który był dostępny w netto,co do rakiet to wielkość efektów podobna do JR4 lecz te maja osobny silniczek i lecą troszkę wyżej Efekty jakie miałem to czerwone,zielone,niebieskie peonie i brokat. Log. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Świetne rakietki, za taką cenę to tylko brać! Miałem kilka szt z jakiegoś zestawu , na moim kanale youtube jest filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 miałem je na tego sylwestra efekt co do wielkości rakiety nie jest zły ale uważam, że takie małe rakietki są nieopłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkopoligamia 1 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Rakietki bardzo efektowne jak na taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Również Polecam , fajny efekt , nie są drogie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Żenada, żenada i jeszcze raz żenada... W 10/11 był po prostu genialne, ale teraz to szkoda słów... Efekty małe i do tego leciały nisko, a wiatru nie było. :wacko:/> Zawiodłem się na nich i całe szczęście, że wziąłem tylko jedną paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Podtrzymuje moją odpowiedź z zeszłego roku... To był ostatni rok kiedy je miałem. :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Miałem je w tamtym roku, efekty dość duże jak na ten rozmiar ;D godne polecenia ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi