lukaszon 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) :arrow: Dlatego że jak byłem mały, moze nawet nie chodziłem do zerowki, kupiłem paczke pikolaków na odpuście i mi sie spodobało 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl :arrow: Poprzez google, wpisując "petardy własnej roboty" 3. Od kiedy tu jesteś? :arrow: od 11 listopada, czyli wystarczająco długo żeby dobrze poznac obyczaje userów XD4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz :arrow: Jest super. Czasami mam wrażenie że to rodzina!! Od wstapienia na forum przybyło mi sporo kumpli.5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) :arrow: 10/10, dlatego że nie znalazłem lepszej strony ani forum o fajerwerkach i nie zamierzam szukac!!JAK ZAWSZE W PEŁNI POWAŻNIE LUKASZON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
passion 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)- od 1999, ponieważ wg. mnie są sposobem artystycznego wyrażania się ich twórców w pięknych explozjach pokazach itd.2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl- The Power of Your Brain [word: Fajerwerki][1'st position]3. Od kiedy tu jesteś?-28.12.06 - Krótko i zwięźle... 4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz-Fajni ludzie, przyjemnie, nie czuje się otoczony idiotami [no może poza dziećmi neo...]@mantis, popieran 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)- Ja oceniam na 10:P za ładny wygląd stylistykę a tagże za BRAK Chaotyczności w opisach. Serwis ładny i przejrzysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogi97 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)- Szczerze mówiąc to ja dopiero zaczynam interesować się fajerwerkami, dlatego wszedłem na forum. :grin: 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl- Wpisałem w www.google.pl "Fajerwerki" i wyszukałem:)3. Od kiedy tu jesteś?- Od niedawna, dołączyłem dzień przed tym sylwkiem:) 4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz- Userzy są Spoko, czuję się tu dobrze. 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)- Ja oceniam na 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadriaan 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) - Fajerwerkami interesuje sie jak wiele osób do małego dziecka :mrgreen: Jednak w w tego sylwestra, zakupiłem duuuuzo fajerwerek i zaczałem sie tym bardziej interesowac. Więc zaimponowały mi one w sylwa 2006/07 :twisted: 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl - Jak przyszedłem chciałem znaleźć jakies dobre forum i poczytac wiecej o nich, wpisałem "fajerwerki" w googlach i po wszystkim :razz: 3. Od kiedy tu jesteś? - <lol> od wczoraj;]] pierw duzo poczytałem, a nastepnie sie zarejestrowałem... 4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz - Userzy są good, chociaż wiek moze nie jest odpowiedni, no ale trudno :roll: Potrafia pomóc i doradzic, a to najważniejsze 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) - Ja oceniam na 9/10 (za***iste ceny:>>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszel 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) - od ładnych kilku lat (pierwsze petady juz w wieku 7 lat odpalane były)2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl - www.google.pl, szukałem przepisów na samoróbki3. Od kiedy tu jesteś? - 2006-10-29, 10:064. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz - Userzy spoko, mody i admini też, czuje sie to bardzo dobrze5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) - Ja oceniam na 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) - Moja przygoda z fajerwerkami rozpoczęła się w Sylwestra 1998/1999, kiedy to mój tata, zakupił troszkę rakiet i dał mi do odpalenia. Później zacząłem kupować sprzęt na odpustach i na każdym następnym Sylwestrze ze swojej kasy. Początkowo wszystko odpalałem z rodzicami, później jakoś mi na to pozwolili.2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl (dawniej fajerwerki.webd.pl) - Znalazłem na google.pl, wpisywałem wszelakie frazy związane z fajerwerkami, aż w końcu dorwałem się do tego serwisu.3. Od kiedy tu jesteś? - Jestem tu od 2004-11-14, 21:44 i jestem piątym zarejestrowanym użytkownikiem.4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz - Jeśli chodzi o userów, którzy są już długo na forum i mają duże doświadczenie, to bardzo ich lubię. Jeszcze z nikim nie miałem konfliktu. Gorzej z Dziećmi Neo, które zakładają powtarzające się tematy, pytania co kupić za 100zł bez podania gdzie kupują, jakiego importera i w jakich cenach kupują. Choć sprawa jest prosta: kup to co lubisz. Jako moderator muszę to wszystko porządkować.5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) - 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) - Kiedy zacząłem? Hmm.. coś koło początku XXI wieku Czyli rok 2000-2001 Pamiętam jak wtedy Tata kupił zgrzewkę rakietek 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl (dawniej fajerwerki.webd.pl) - Bodajże w google, ale początkowo pamiętam jak jeszcze serwis był niebieski 3. Od kiedy tu jesteś? - Jestem tu od 2004-12-27, 20:23 i jestem 13 użytkownikiem 4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz - Takie osoby jak Wapster, Mantis, Nostra czy Damian - to są osoby z którymi można pogadać na temat fajerwerków, ale niestety niektórzy naprawdę zachowują się nieprzyzwoicie. 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) - 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)- fajerwerki podobały mi się już od najmłodszych lat, kiedy to tata kupował duże zestawy fajerwerków z tropica. Później i ja zaczołem kupować fajerwerki, które stały się moją pasją dopiero od roku, dwóch2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl- podobnie jak moi poprzednicy poprzez google.3. Od kiedy tu jesteś?- od 2006-11-11, 13:094. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz- przez taki okres czasu zdążyłem się zaprzyjaźnić z użytkownikami forum. Nie prowadze żadnych sporów, staram się nie spamować. Świadczyć o tym może zero warnów na moim koncie5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)- Ja oceniam na 10. Doskonała strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho44 0 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) - bo to moj zawod od 17 lat zreszta... 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl bo oni dodali sie do mojego forum ..3. Od kiedy tu jesteś? -od niedawna chyba od 23.08.20074. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz -to sie okaze 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) - a to zalezy co...forum 10/10jesli chodzi o stronke to juz troche gorzej ale niech bedzie 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)-Fajerwerkami interesuje się od sylwesta 2000/20012. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl-Przez google, wpisałem hasło fajerwerki i już.3. Od kiedy tu jesteś?- 05.06.2006 - 20:394. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz-Zdecydowana więszość jest w porządku5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)-Daję 8,5 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) - od kiedy pamiętam intersuję się fajerłorksami i poprostu zauroczyły mnie te rozpryski na niebie.....ahhh.... 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl - szukałem sklepu interentowego z fajerwerkami i jakoś tak trafiłem :smile: przez google3. Od kiedy tu jesteś? - to jest baz sensu pytanie... przecierz to zawsze jest napisane w profilu...4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz - fajnie, bo nie ma drętwych starych ludzi, tak jak to jest na forum bukmacherskim w, którym jestem zarejestrowany5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) - Ja oceniam na 9/10, było by 10, ale jednak śa drobiazgi, które mi przeszkadzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio 1 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) - interesuje sie od 2004/5 a dlatego ,że kiedyś kolega wyniósł i strzelaliśmy i się zaczeło2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl - z google 3. Od kiedy tu jesteś? - od 2006r.4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz - są bardzo fajnymi userami5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) - Ja oceniam na 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian 0 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)Ponieważ chcę wiązać moją przyszłość zawodową z pirotechniką widowiskową. Interesuje sie fajerwerkami bodajże od......urodzenia :mrgreen: 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plchyba google :roll: 3. Od kiedy tu jesteś?2006-08-29, 12:194. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujeszRóżnie bywa, ale nie jest najgorzej...5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris 0 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) - interesuję się nimi ponieważ to coś odmiennego, specyficznego i bardzo widowiskowego. Od kiedy? Miałem bodajże 10 lat kiedy wujek przyniósł pierwszą wyrzutnie i inne fajerwerki, od tego czasu to mnie pochłonęło 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl -prawdopodobnie google3. Od kiedy tu jesteś? -podpis pod avatarem mówi wszystko 4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz -przymykam oko na niektórych userów, a czuję się ok 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) -7,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)- od sylwka 2003 się zaczęło, a interesuje się dlatego, że są ładne kolorowe 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl- pewnien przyjaciel (teraz wróg), podał mi to forum... nie miło mi to wspominać...3. Od kiedy tu jesteś?-2007-08-20, 06:304. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz- na początku były lekkie problemy, nawet z tymi co ich najbardziej szanowałem (nie będe wymieniał nicków, ale to jeden z moderatorów przyczynił się do problemu robiąc swoje głupie testy... ale teraz jest ok i to się liczy, userzy są fajni, niektórych "bardziej" lubie, np. Mantis, Kamilegionista...5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)- Ja oceniam na 8/10 serwis a 6,(7)/10 forum, po zmianie struktury etc. zmienie swoją ocenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)kocham odpalać coś a potem patrzeć na efekt ,do tego nie lobię pić :razz: 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plgoogle3. Od kiedy tu jesteś?od paru dni4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujeszsuper :smile: 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)Jak byłam mniejsza to mi się spodobało... :smile: A później Fear mnie tym zaraził na maxa 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plFear mi podał...3. Od kiedy tu jesteś?Od paru dni... 4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujeszPanuje tutaj miła atmosfera... nikt się nie wyzywa więc... tutaj mi się podoba...5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)10/10 Sama bym lepszego nie zrobiła... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) Od kiedy pamietam... Zawsze mnie to kręciło , nie ma dnia ,w którym nie myśle o fajerwerkach pozatym ... Gdy dorośli ,,piją w sylwka " nie zrozumcie mnie źle mam sposób by się od nich oderwać i posiedzieć przy fajerwerkach i obmyślać plan pokazu .. co tu dużo mówić to poprostu moja pasja ... 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl Przez google , miałem dość mizernych efektów Hestii i zaczołem szukać czegoś leprzego , i dzięki temu forum na sylwestra 07/08 miałem w pełni udany stuff ... 3. Od kiedy tu jesteś? Od paru miesięcy ... z poczontku dużo czytałem i się zarestrowałem , --- o czwartej nad ranem --- :razz: :twisted: :mrgreen: 4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz Jest ok jestem może ćut za młody żeby tu być ( rocznik '95 ) ale większość userów mnie akceptuje , czsami czuje sie jak by forum było moją rodziną .. 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) 10/10 To najleprze forum jakie widziałem po prostu miód a jak by co to admin i modzi czuwają za co dla nich wielki + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)Od sylwestra 1999... dlatego, ze to pokochalem ;p innie zbieraja na skuter a ja na fajerwerki....2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plPrzez wyszukiwarke................ onet! ha!3. Od kiedy tu jesteś? od jesieni, ale zarejestrowalem sie dopiero w grudniu4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujeszFajna atmosfera, wszyscy sa dosc przyjaznie nastawieni5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)strona 9/10, forum 10/10, videofireworks 10/10 dobrze, ze takie cos powstalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) interesuje sie od dziecka tata mi kupil picolo na odposcie i tak sie zaczelo 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl w wyszukiwarce3. Od kiedy tu jesteś? od od 14 miesięcy4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz czuje sie tu dobrze wiem że nikt mnie nie lubi ale jest spoko a i tych co pbrazalem to przepraszam5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) 10/10 superrrrrrrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Hehe niewiem czemu dopiero teraz pisze tutaj, po już ponad rocznym pobycie na forum 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)Dlaczego, hm zawsze lubiłem sie "bawić ogniem" :lol: a fajerwerki to na dodatek wspaniałe efekty... Od kiedy? OD ZAWSZE! :twisted: :mrgreen: 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plPrzez Google ;]3. Od kiedy tu jesteś?Pisze w profilu 4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujeszWiększość spoko, ale jest też troche Neoniaków :mrgreen: 5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) Po prostu kocham patrzeć jak coś wybucha kolorowo mi nad głową, później ma się satysfakcję że to było twoje. Kocham to.2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plPrzez Google- od pół roku czasu śledziłem co tu się dzieje aż w końcu się zarejestrowałem.3. Od kiedy tu jesteś?08.12.2007- ale tak jak mówiłem wcześniej tu zaglądałem4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujeszJest bardzo fajnie choć czasem są niepotrzebne kłótnie, ogólnie jest OK5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kixlox093 0 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)Po prostu to mnie kręci ta adrenalina przy odpalaniu bez cenneod 5-6roku życia (6lat 1petarda Piccolo odpalona przez mnie)2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plGoogle 3. Od kiedy tu jesteś?23dni Zarejestrowany na Nicku a tak 1rok na gościu4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujeszSpoko ludzie oprócz Dzieci Neostrady i Spamerów5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)9+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny)Polubiałem fajerwerki w roku 2003 kiedy to tata odpalał rakiety a ja sie patrzyłem. Teraz robie pokazy dla mojej rodziny 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.plOczywiscie że przez Google. Napisałem forum pirotechniczne i wyskoczyło.3. Od kiedy tu jesteś?Od niedawna. Chyba z miesiac.4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujeszSą ok. I zawsze mają temat pogawedki!5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10)8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam to mój pierwszy post na forum 1. Dlaczego interesujesz się fajerwerkami i od kiedy (Przyczyny) Interesuje się tym bo to lubie.Fajerwerki zaczeły mnie kręcić 4 lata temu i to wtedy kupiłem sobie moją pierwszą rakietke ze spadochronem,którą byłem podjarany,że łohoho ;P 2. Jak trafiłeś na fireworks.com.pl )Dawniej fajerwerki.webd.pl Poprzez wyszukiwarke www.google.pl.3. Od kiedy tu jesteś? ←tam jest napisane :-) 4. Co sądzisz o userach forum (Ogólnie) i jak się tu czujesz Jest ok przeczytałem cale forum i może był 1 spór czy 2 ale to rzecz naturalna.5. Ocena fireworks.com.pl (W skali 1-10) Moja ocena to 9/10Pozdrawiam maxior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi