wapster 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 : KONKURS - sponsorowany przez firmę WULKAN z Pruszcza Gdańskiego : Należy wykonać wizualizację pokazu - pokaz wirtualny.Pokaz musi być zsynchronizowany z muzyką.Pokaz ma trwać od 5 do 8min.Budżet pokazu to 20.000 PLN (dwadzieścia tysięcy złotych Polskich)Zgłaszać swoje prace można do 19 Grudnia!!Aby konkurs został rozegrany muszą zostać zgłoszone ogólnie minimum 3 prace!Koszty użytych materiałów:6' - 135zł5' - 100zł4' - 45zł3' - 20złbateria wachlarz czas ok. 30s. - 500złbateria wachlarz czas ok. 10s. - 600złshot/mina - 15złbateria pionowa 1minuta - 500złWiadomo są to ceny przybliżone!NAGRODY:1. bon o wartości 200zł do wykorzystania w www.wulkansklep.pl2. bon o wartości 100zł do wykorzystania w www.wulkansklep.plKoszty wysyłki nagrody pokrywa www.wulkansklep.plWarunkiem zgłoszenia się do konkursu jest napisania posta w temacie konkursu gdzie będzie podany link do pliku video z pokazem (youtube, lub każdy inny serwis). Film w serwisie musi mieć tytuł: Pokaz konkursowy – www.wulkanfajerwerki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Rozumiem że podkład muzyczny musi być swój? Myślałem szczerze mówiąc że firma da nam swoją ulubioną muzykę po pokaz i my do niej mamy skomponować wizualizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja zgłaszam swoje uczestnictwo:O to mój pokaz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłaszam swoje uczestnictwo: - WIZUALIZACJA 1 - WIZUALIZACJA 2Po wielu problemach pragnę zaprezentować wyniki mojej pracy. Na początku chciałbym nadmienić o paru problemach technicznych. Nagrany pokaz w czasie jego trwania skraca się o ok. 0,25 sek, co spowodowało delikatne niedopasowanie cza sówek w pierwszej wizualizacji w 2 jej części. W wizualizacji nr 2 rejestrator źle przetworzył kolory RGB w 2 części filmiku, stąd przy niektórych efektach jest niepotrzebny efekt migania. Myślę że zastosowana synchronizacja jest do osiągnięcia z systemem V-Blast. Podkłady muzyczne mogę przesłać na maila w pełnej wersji i lepszej jakości niż w serwisie wideo. Starałem się dostosować kolorystykę do miejsca, stąd w nr 1 przeważają fiolety i kolory niebieskie, natomiast w nr 2 kolory cieplejsze, bardziej kolorowe. Nr 2 ma trochę inny finisz, a mianowicie obie części mają podwójne zakończenie w postaci brocade crown oraz peonii w bardzo żywych kolorach, co podkreśla scenerię pokazu. Nr 1 to w miarę równy poziom dynamiki przez całą długość, a nr 2 to bardzo dynamiczna dopiero 2 część. Chciałem poprzez zestawienie dwóch pokazów, trochę, odmiennie zaprojektowanych trafić w gusta również tych wybredniejszych widzów. Lepiej jak firma ma dwa scenariusze, trochę różniące się, tak, aby widz mógł się spodziewać coraz to nowych efektów. Mam nadzieję że resztę widać na filmikach Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jeśli to możliwe, bardzo bym prosił o jak najszybsze ogłoszenie wyników tego konkursu. Myślę, że nie tylko ja chciałby by jego paczka doszła jeszcze przed sylwestrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jeśli to możliwe, bardzo bym prosił o jak najszybsze ogłoszenie wyników tego konkursu. Myślę, że nie tylko ja chciałby by jego paczka doszła jeszcze przed sylwestrem. Aby konkurs został rozegrany muszą zostać zgłoszone ogólnie minimum 3 prace!Jesli mi ktos powie jak nagrac filmik w RCT3 to wrzuce i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wulkan 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 WitamWyniki w przypadku obu konkursów zostaną ogłoszone dziś wieczorem Wszystkich biorących udział w konkursie uprzejmie proszę o przesłanie danych do wysyłki na adres admin@wulkanfajerwerki.plPozdrawiam SerdecznieMonika RadziewiczHurtownia Wulkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wysłałem już swoje dane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłaszam się do konkursu: Jakośc tragiczna wiem... Youtube maksymalnie pogorszyło jakosc obrazu... Z serdecznymi pozdrowieniami dla Mpiwowskiego który z góry wie że wygrał konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wulkan 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 W ZWIĄZKU ZE ZGŁOSZENIEM BRAKUJĄCEGO 3 KANDYDATA OGŁOSZENIE WYNIKÓW ZOSTAŁO OPÓŹNIONEPRZEPRASZAMYJEDNOCZEŚNIE PRAGNIEMY PODZIĘKOWAĆ ZA WSZYSTKIE ZGŁOSZENIA ORAZ TAK DUŻE ZAANGAŻOWANIE KTÓRE PRZYNIOSŁO WSPANIAŁE EFEKTY...WYBÓR BYŁ BARDZO TRUDNY WSZYSTKIE POKAZY BYŁY BARDZO DOBRZE ZSYNCHRONIZOWANE ORAZ DOPASOWANE DO PODKŁADU MUZYCZNEGO1 MIEJSCE - MPIWOWSKI2 MIEJSCE - VELIBRUMJEDNAKŻE ZE WZGLĘDU NA RÓWNOCZEŚNIE WYSOKI POZIOM WIZUALIZACJI POKAZU OSTATNIEGO ZGŁOSZONEGO UCZESTNIKA ORAZ PRZEDSTAWIENIE PRZEZ NIEGO POKAZU W TRAKCIE TRWANIA JEDNEGO UTWORU CHCIELIBYŚMY PRZYZNAĆ DODATKOWĄ NAGRODĘ W WYSOKOŚCI 70 ZŁ. DO WYKORZYSTANIA W SKLEPIE WWW.WULKANSKLEP.PLWSZYSTKIM JESZCZE RAZ GRATULUJEMY , CZEKAMY NA ZŁOŻENIE ZAMÓWIENIA ORAZ PRZYPOMINAMY O WYSŁANIU DANYCH NA ADRES ADMIN@WULKANFAJERWERKI.PL WRAZ Z NR. TELPOZDRAWIAM SERDECZNIE MONIKA RADZIEWICZHURTOWNIA WULKAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 mpi gratulacje naprawde świetny pokaz. no i dałeś jeden z moich ulubionych kawałków: def con. GZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 W takim razie ciesze się że efekty pracy mojej i kolegów się spodobały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wielkie dzięki, pozostałym uczestnikom również gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 W ZWIĄZKU ZE ZGŁOSZENIEM BRAKUJĄCEGO 3 KANDYDATA OGŁOSZENIE WYNIKÓW ZOSTAŁO OPÓŹNIONEPRZEPRASZAMYJEDNOCZEŚNIE PRAGNIEMY PODZIĘKOWAĆ ZA WSZYSTKIE ZGŁOSZENIA ORAZ TAK DUŻE ZAANGAŻOWANIE KTÓRE PRZYNIOSŁO WSPANIAŁE EFEKTY...WYBÓR BYŁ BARDZO TRUDNY WSZYSTKIE POKAZY BYŁY BARDZO DOBRZE ZSYNCHRONIZOWANE ORAZ DOPASOWANE DO PODKŁADU MUZYCZNEGO1 MIEJSCE - MPIWOWSKI2 MIEJSCE - VELIBRUMJEDNAKŻE ZE WZGLĘDU NA RÓWNOCZEŚNIE WYSOKI POZIOM WIZUALIZACJI POKAZU OSTATNIEGO ZGŁOSZONEGO UCZESTNIKA ORAZ PRZEDSTAWIENIE PRZEZ NIEGO POKAZU W TRAKCIE TRWANIA JEDNEGO UTWORU CHCIELIBYŚMY PRZYZNAĆ DODATKOWĄ NAGRODĘ W WYSOKOŚCI 70 ZŁ. DO WYKORZYSTANIA W SKLEPIE WWW.WULKANSKLEP.PLWSZYSTKIM JESZCZE RAZ GRATULUJEMY , CZEKAMY NA ZŁOŻENIE ZAMÓWIENIA ORAZ PRZYPOMINAMY O WYSŁANIU DANYCH NA ADRES ADMIN@WULKANFAJERWERKI.PL WRAZ Z NR. TELPOZDRAWIAM SERDECZNIE MONIKA RADZIEWICZHURTOWNIA WULKAN Oooo bardzo się cieszę Dziekuję serdecznie, że ktoś docenił moją prace bo byłem pewien ze zajme 3 miejsce - nie premiowane nagrodą :lol: A tu jednak bardzo miła niespodzianka Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Złożyłem już zamówienie, Nr. zamówienia to "8" Dane dodatkowo wysłałem meilem. Doszło wszystko??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wulkan 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 witam wszystkie nagrody zostały już dziś wysłane Pozdrawiam Hurtownia Wulkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Miejmy nadzieje, że będa przed wigilią. Dziękuje firmie Wulkan i gratluje zwycięzcom i swoim rywalom . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Doszła już moja paczka za konkurs:Muszę powiedzieć, że przesyłka bardzo szybka jak w najlepszych sklepach. Oprócz tych fajerwerków co sobie wybrałem dostałem jeszcze gratis paczkę krachmenów.Bardzo dziękuję firmie Wulkan za organizację takiego super konkursu :mrgreen: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 A dziwne, do mnie nawet nie dzwonił kurier, ani nic ;x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 a myślisz, że do mnie dzwonił?? po prostu przyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Do mnie również już paczka doszła. Bardzo szybko z czego jestem niezmiernie zadowolony! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Do mnie też wszystko dzisiaj dotarło. Dziękuję za szybką realizację i mam nadzieję że wizualizacje się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Do mnie paczka doszła przed chwilą, wszystko pieknie i szybko, dziękuje pięknie!http://img189.imageshack.us/img189/494/dscn1770d.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi