chinuspl 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 W zeszłym roku dużo lepsza, większy wybór z tego co pamiętam. Czy te petardy 'WOLF' to nie jest inna poligrafia jc09 specjalnie dla sklepu? To są identycznie te same petardy tylko różnią się poligrafią oraz tym ze ta petarda jest ciemniejsza a tak Efekt i wszystko Jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamixPoland 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępniam Wam odnośnik zbliżającej się oferty fajerwerków, która zawitała już do gazetki w POLO Markecie: http://www.polomarket.pl/gazetki/52/#22 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 trochę malutko ,ale mam nadzieje ,że bedzie wiecej w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Gzetka 2016/2017 https://www.opiniodajnia.pl/polomarket-gazetka-28-12-2016/#slide/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyFireworks<333 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Ten zestaw z-1 za 10 zł wygląda na dobry, czy jest coś wart, a rakiety wybuchają? Miał ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamixPoland 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Ten zestaw z-1 za 10 zł wygląda na dobry, czy jest coś wart, a rakiety wybuchają? Miał ktoś ? Prawdopodobnie tutaj masz wszystkie efekty rakiet. Zestaw ma dużo różnych bajerów, jednak za tą cenę można mieć obawy, że będzie kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyFireworks<333 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Prawdopodobnie tutaj masz wszystkie efekty rakiet. Zestaw ma dużo różnych bajerów, jednak za tą cenę można mieć obawy, że będzie kiepsko. W sumie to za 10 zł, a jednak troche zabawy jest Choć wiadomo, nic specjalnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secound 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam Panowie mieliście do czynienia z wyrzutnią Cetris Ultimate z PoloMarketu? http://www.polomarket.pl/fajerwerki/ Wydaje mi się bardzo atrakcyjna jak za 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilll 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam Panowie mieliście do czynienia z wyrzutnią Cetris Ultimate z PoloMarketu? http://www.polomarket.pl/fajerwerki/ Wydaje mi się bardzo atrakcyjna jak za 50 zł. Jak dla mnie pomylono kompletnie filmiki, efekt na filmiku trwa 50 sekund, a według opisu wyrzutni 25, coś nie halo, też się zdziwiłem, kupiłbym takie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam Panowie mieliście do czynienia z wyrzutnią Cetris Ultimate z PoloMarketu? http://www.polomarket.pl/fajerwerki/ Wydaje mi się bardzo atrakcyjna jak za 50 zł. Jak była by ta co na filmie to bym z 4 wziął. Wie coś ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilll 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Też czekam aż jakiś fachman wyjaśni czy to możliwe, aby taka wyrzutnia kosztowała zaledwie 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moddis 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Naliczyłem się ponad 50 strzałów, więc filmik dotyczy innej wyrzutni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilll 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 No strzałów to jest z 80 imo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilll 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tak wygląda ta bateria w ostatecznosci. Dostałem filmik od konta SuperPower na FB, wyjaśniłem, że na stronie PoloMarket chyba błąd i dali ten filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secound 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzięki za filmik. Co proponujecie tego Cetrisa czy Hydra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilll 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Najlepiej to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malysz 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Bierz Hydre, ten Cetris to mała kosteczka kaliber 20 albo mniej nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu93 5 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tak jest, też doradzam Hydre, 36 strzałów (30mm)z dynamicznym finałem zrobi dobre show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merik 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Oferta Polo 2017/18. Fajerwerki zaczynają się na dalszych stronach gazetki. (od 14 strony) http://nowagazetka.com/gazetka/polomarket-gazetka-od-27-12-2017-31-12-2017/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoopgood 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Byłem w Polo i kupiłem sobie te petardy Hammer i mogę wam jest polecić szczerze bo hukiem są bardzo podobne do starych FP3 a za cene 8 zł to jest bardzo opłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Cetrisa miałem w tamtym roku, nie polecam. Co do wyrzutni Flaga ma ktoś może filmik odpowiednika tej wyrzutni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoopgood 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Wiadomo coś o piro w polo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 53 minuty temu, snoopgood napisał: Wiadomo coś o piro w polo ?? Zapewne doszukuj się info w tygodniu na 100% powinno się coś ukazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 jest i gazetka fajerwerki na stronach 1, 20, 21, 22 i 24 uprzedzam przed tymi "petardami" achtung bo to czarno prochowe gówno gazetka: https://polomarket.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-polomarket/27-12-2018/16444/1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Bardzo mnie zaskoczył polo market i to pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi