firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Po co snuć takie teorie spiskowe :?: A skąd wiesz może chinczyki sobie pomyśleli że jednego tygodnia robią czerwoną flarę a drugiego zieloną. Petardy są robione partiami i nie zawsze te partie są identyczne... A może mieli za dużo związków Baru na magazynie i zrobili zieloną...Pomyślcie trochę za nim coś napiszecie. :krzyk: Posty są do kosza, według uznania moderatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 tym bardziej ze na filmiku widac iż otwiera nowe opakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Przed chwilą przetestowałem 2 szt. krachmenów i 2szt. FP3 New w kontrolowanych warunkach.FP3 New wygrywa bez porównania!Film:http://www.sendspace.com/file/5ysybzObie petardy odpalane na tym samym pieńku.Zwróćcie uwagę na mech po odpaleniu Krachmena, oraz po odpaleniu FP3 New.klatka z wybuchu krachmena:http://img204.imageshack.us/img204/2172/krachmen.jpgklatka z wybuchu FP3 New:http://img692.imageshack.us/img692/9064/fp3new.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 No bardzo ładny film tylko następny razem niech jeden filmuje a drugi odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Odpalalem dzisiaj i krachmena, i fp3new jak ZIP i jestem tego samego zdania. Zdecydowanie glosniejsze sa fp3new! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piroman2010 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 mam je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kertoip 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Odpaliłem dzisiaj 3 sztuki i myślałem że będą gorsze. Huk jest niezły, ale dużo brakuje jej do najlepszej petardy. Za 10zł nie opłaca się, kupiłem aby przetestować, 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Najgłośniejsza petarda na Polskim rynku!! tak piszą na fajerwerki market 9.90 za zestaw Powiedz mi - skąd ty się chłopie urwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wczoraj i dziś prowadziłem małe testy..Pierwszego dnia zabrałem : Fp3New, FP3X, Grom , FP1...I tak1. Fp3New2.Grom3.Fp14. Fp3xAlbo ja dostałem już naprawdę złą serie, albo te petardy są beznadziejne .. -.-Drugi dzień-Grom-Big Piratka-Fp3xNo i sytuacja podobna1. Grom2. Big Piratka3. Fp3xPrawda jest smutna, ale naprawdę przereklamowana petarda, ale na temat gromów, za 8,50 za 36 sztuk... To jest naprawdę świetna petarda i każdemu polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Kolejny film:http://www.youtube.com/watch?v=iGMimrbdjeY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris50501199 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tak głosno o tym Krachmenie, wszyscy o tym trąbią, nawetna forum ludziska albo chwalą albo jada te petardy na maxa,że sam wzielem i kupilem Krachmena przez neta zedy zobaczycjaki on tak naprawde jestKrachmena polecam , trzepie równo,nie dziwie ssie ze takie poruszenie jest na towarku(la bomba, fp3 - sam mam tez polecam)mysle ze trzepią podobnie petardki, ale jeszcze na dniach zrobie male testy heh Oggolnie to Krachmenny to chyba nowość na rynku,nowe wiec zawsze jakas odmiana )))))))))))ale te gromy to zawsze były lipne - chyba masz jakiś nowy towar kolego ))KRACHMEN pozdro dla piromaniakow ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 znowu świetny huk. Chyba trzeba liczyć na łud szczęśćia i myśleć, że akurat dostanie się dobrą partię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja również testowałem Krachmeny i jak za 50 gr sztuka to są opłacalnymi petardami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mój Krachmen miał zieloną flare, nie wiem czy to lepsza partia czy gorsza, w każdym razie Krachmen przegrał z La Bombą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 mam 2 opakowania. narazie jedno otworzylem i nie jest najgorzej aczkolwiek spodziewalem sie czegos lepszego. 2 opakowanie otworze pewnie gdzies za 2 tygodnie. a co do flary to ja mam czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris50501199 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie wiem dlaczego ale moja flara jest czerwona,ktos tam pisal ze sa zielone a kumpel pisal mi na gg ze w belgii kupil z biala, chyba nie ma towplywu na towarek???petardki z serii FP sa tez dobre , troche drozsze bo trzeba okolo 1,5- 2,0zeta wydac, tutaj jakies 0,50zetaKRACHMEN pozdro dla piromaniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dzisiaj odpalilem 10 krachmenow i przy***aly na prawde ostro! Potezny huk, podobnie do fp6 z jorga. Niestety nie wzialem fp3new i nie mialem jak porownac, ale wala niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OoOmen 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ponq, jaki miałeś kolor flary przed wybuchem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ja dzisiaj także odpaliłem krachmena. Efekt był powalający... Huk lepszy niż k2o8 z komety... Kolor flary- czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Kolor flesza czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Wczoraj odpaliłem sobie chyba nawet 8 sztuk i zauważyłem że jedne są głośniejsze a inne trochę słabsze. Jednak nie była to ogromna różnica. To świadczy tylko o wadliwej serii. Kolor flesza był czerwony, kupowałem na fm.pl Huk porównywalny do Grom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 taaa, a ja dzisiaj jednego odpalilem i walnal jak k0202. porazka. niedługo otwieram drugie opakowanie moze bedzie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 U mnie wszystkie mialy bardzo podobny huk i sa glosniejsze od gromow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Huk nawet nawet taki mały fajny bass.Idealne do zabawy w dzień sylwestra.PS:Moja flara była czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsuper 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 moje super są głosne, widocznie trafiłem na dobra partyjke ja mam tylko z czerwona flarką, kumple roznie pól na pól czerwone i zielonewypaliłem jakies 30szt. i ogolnie to podobnie pukająchoć czasami wydawały mi się niektóre bardziej potężnepolecam rownież triplexa petarddki, ostatnio testowałemi dobrze wypadają pozdro dla wszystkich piromaniakowe ))))))0krachmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi