Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Mam 1 opakowanie tych stroboskopów, kupiłem je za 2,50zł na fk. Moim zdaniem nie można na nie narzekać, ponieważ są tanie:)

Posted

Mam 1 opakowanie tych stroboskopów, kupiłem je za 2,50zł na fk. Moim zdaniem nie można na nie narzekać, ponieważ są tanie:)

Nom i bardzo ładnie wyglądają jak jest już ciemno (18-19 itp :D)
  • 3 weeks later...
Posted

Dałem za nie 1.50zł, najlepiej widać efekt przy jakiejś ścianie albo w środku altanki i flash ustawić tak, żeby go nie widzieć, tylko odbicie na ścianach.

Posted

Fajne do zabawy. Migające światełko przez ok pół minuty. Dobre, niestety nie mam porównania z innymi strobo. Ale polecam drogie nie są.

Posted

Bardzo ładne i tanie stroboskopy :) Za niewielką kwotę mamy ich aż 6 w paczce. Moim zdaniem bardzo dobre do puszczania przed 24, lub zaczęcia nimi pokazu.

• 3 weeks later...
Posted

Nejlepsze co może być do zabawy. :)

Polecam w 100%. 10/10

• 2 months later...
Posted

Mogą być na początek pokazu, ale lepsze byłyby dłuższe.

Posted

Mogą być na początek pokazu, ale lepsze byłyby dłuższe.

Nie wiem czego ty oczekujesz za 2zł dobre tanie strobo i jak na tą cene to są długie :]
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...
Posted

Opłaca się je kupić, cena nie jest wygórowana. Fajne, jasne światło. Idealnie nadają się do zabawy. Polecam.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 9 months later...
Posted

Bardzo ładnie rozświetla najbliższą okolicę. :) Nadają się na rozpoczęcie amatorskiego pokazu czy po prostu jako "dodatek" dla kibica na mecz. ;)

Posted

Dają po oczach! fajne choć mogły by być lepsze

Posted

Aż boli głowa tak daje po oczach nazywo tak samo i na filmiku