marcin1197 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ja jak kupowałem gaz Ronsona to był komplet końcówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 tylko mi choddzi o palniki, a nie o zapalniczki żarowe, bo to cholerstwo sie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Gorgol ja już chyba mam ten palniczek lutowniczy z 4 miesiące i jakoś chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ale ja mówię, że zapalniczki żarowe się szybko psująa przy tym palniku to masz jakieś krzesiwo czy coś bo niby jak to się zapala ? nigdzie nie widze tam miejsca na takie cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Gorgol posłuchaj. Odkręcasz zaworek z gazem. Potem ulatnia się z tego zaworka gaz i wtedy podkładasz, np: zapałkę, zapalniczkę, itp. Zapala się płomień i ustalasz jaki ma być akurat płomień wydobywający się z palnika. :lol: [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 łeeee... to ja sobie kupię tą zapalniczkę-palnik... myślę, że będzie o wiele wygodniej... dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Osa Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 A ja sobie kupiłem to http://allegro.pl/item241220609_palnik_zap...atr_od_ss_.htmlJAk mi przyjdzie to powiem czy się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio 1 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 U mnie w kiosku 2zł zapalniczka żarowa :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHUIKRZYCHU 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 2 zł ? to chyba zwyczajna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 ja kupiłem za 3 zł i nie narzekam :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio 1 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Nie jest zwykła jest żarowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHUIKRZYCHU 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 ja kupiłem za 3 zł i nie narzekam :grin: Gdzie coś takiego moge dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 najpierw spojrzałbym w tył troche... to proste... kiosk, czasami w jakimś sklepie zwykłym, a najłatwiej na dworcu i w sklepach gdzie głównie sprzedaje się tytoń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ja kupiłem w papierniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja też ostatnio planuję kupić sobie zapalniczkę żarowa po tym jak przeżywałem zwykłe zapalniczki (wieeelki kłopot z odpaleniem czego kolwiek!)Pozdrawiam,Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ja tez kupilem zaplaniczke zarowa u mnie jest w hurtowni papierosow za 2.50zl i zapalniczki zarowe sa o niebo lepsze od zwyklych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Osa Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Palnik o którym wcześniej mówiłem jest super łatwe napełnianie nie gaśnie na nawet dużym wietrze JEST SUPER NAPRAWDĘ POLECAM :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip11 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja dziś sprawiłem sobie takie cacko :grin:. Kosztowało mnie ok. 5zł w kiosku przy netto . Zdjęcie i film poniżej, przepraszam za jakość filmu. :arrow: filmhttp://pl.youtube.com/watch?v=HTvKoTnIAPU :arrow: zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja właśnie kupiłem zapalniczkę żarową i jestem z niej zadowolony, ale jest minus, przy calych dwóch dniach zabawy szybko się "spuściła" i trza było nabijać ... dałem za nią 2,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 A mi dziś tata kupił taką zapalniczke żarową za 3 zł Nawet latarke ma ^^Jak ktoś chce to tu mam filmik http://www.uploader.pl/?d=C4B1B7B51EDITDziś dziadek zreperował mi starą zapalniczke żarową :mrgreen: Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Mam taką samą tylko że zieloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Podoba mi sie zapalniczka Filipa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja zakupiłam zapalniczkę żarową za 3,50 zł opłacało się czarna i co najważniejsze jeszcze się nie zepsuła... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireck 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Do odpalanie sie przyda, też trzebaby było kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Bleh, strasznie się zdenerwowałem, w związku z tymi zapalniczkami za 3 zł... może i tanie ale syf jak dla mnie, gaz się strasznie szybko ulatnia, wole teraz zapłacić 10 zł a nie 3... uchwycik się rozwalił po dniu częstego użytku, nie wynika to z nieprawidłowego używania ale raczej z starannego zrobienia, noworodek może go wyciągnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi