mpiwowski 183 Posted April 4, 2009 Symbol: JF40Nazwa: DIAMENTCzas działania: ???Opis: FONTANNA CYLINRYCZNA; ZŁOTE CHRYZANTEMY + NIEBIESKIE, CYTRYNOWE, ZŁOTE, SREBRNE SKWIERCZĄCE GWIAZDKICena hurtowa: 8,80Zdjęcie:Film: JF40 Diament Quote
Kamilegionista 0 Posted April 4, 2009 Fontanna bardzo podobna do jednej z Pharaohs Jewels od SP, a dokładnie chodzi mi o tą największą.Ciekaw jestem ceny, ale myśle że ta od SP jest bardziej opłacalna i chyba nawet dłuższa.Ale ogólnie nie jest źle, jeszcze tylko ta cena jak już pisałem gdyby była znana, można by było ją ocenić jako tako ;] Quote
velibrum 12 Posted April 4, 2009 Cena hurtowa tej fontanny to 8,80 zł. Efekt jest ładny, szczególnie ten ostatni. Ale gdyby przyrównywać JF40 do fontann z SP to te drugie wygrałyby. Sam miałem coś w tym stylu od SP za 4,70 zł ( Fantasia 1137s ). Efekt był może trochę gorszy, ale cena prawie 2 x niższa. Ale jak ktoś nie ma dostępu do Super Powera a lubi takie efekty to może się skusić na tą fontannę Quote
Recommended Posts