1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam , Ma Ktoś Filmik Tej Wyrzutni za 25zł25 strzałową kupiłem ją ale niewiem czy dobra ; < Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ta wyrzutnia 25 strzałowa to NG 1- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 :arrow: Prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro28 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dobra wyrzutnia za umiarkowaną cenę , ja kupiłem 2 . Czy ma ktoś film wyrzutni Fire 3 , bo narazie to tylko gdybanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ludzie czytajcie wcześniejsze posty tam pisało. Fire 3 to JW66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Z Tej Strony Jeszcze Raz Ja ;>Wypowie Się ktoś na temat zestawu 3 rakiet za 8,99zł i zestawu za 8,99zł (Pare rakietek , i drobiazgi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1708 31 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Te 3 rakiety za 8,99 to: JR12-3 Imagine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 To jest aktualny efekt wyrzutni jw66(fire 3)http://www.youtube.com/watch?v=TaHPGsOJR7Q...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ktoś ma filmi z tych zestaw rakiet za 25zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketller 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 po 1 to jakoś Ci te zdanie nie wyszło, ale drogą dedukcji, myślę że masz na myśli film rakiet z duzego zestawu (25zł)po 2 to byś poczytał temat, a byś widział film... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wyrzej ktoś już dawał link poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin09 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Popatrz na str przed jakąs imasz odp. Sam o to pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku115 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 gdzie się bardziej opłaca kupić moździerz w biedzie czy lidlu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Temat wałkowany 10 razy. Oczywiście że w lidlu, lepsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbk123 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Chciał bym się dowiedzieć czy na pewno Biedronka wystawia raz jeszcze fajerwerki przed Sylwestrem? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku115 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 ma ktoś może jakiś film z efektami tego moździerza z lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajerwerkiArek 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 te rzymskie ognie to sa podobne do bazooki. Strzeliłem nim 3 dni temu i podobał mi sie. POLECAM !! PozDr :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Chciał bym się dowiedzieć czy na pewno Biedronka wystawia raz jeszcze fajerwerki przed Sylwestrem? :?: CHCIAŁBYŚ ?To zależy od sklepu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Jeśli kwestia była już omawiana, to sorki, ale szukałem i nic nie znalazłem. Mam pytanie o Petardy hukowe-lontowe z serii Planet z biedry (2szt/op. 8,99zł). Jak tam z nimi jest, mogą być? Do czego idzie je porównać (lub czym są, tylko z inną poligrafią)?W sumie nie przykładam zbyt wielkiej uwagi do petard. Te kupiłem przy okazji, bo mam taką tradycję, że na 30sec. przed pokazem w sylwka odpalam jakąś większą, tak żeby poinformować okolicę o zbliżającym się łomotaniu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jeśli kwestia była już omawiana, to sorki, ale szukałem i nic nie znalazłem. Mam pytanie o Petardy hukowe-lontowe z serii Planet z biedry (2szt/op. 8,99zł). Jak tam z nimi jest, mogą być? Do czego idzie je porównać (lub czym są, tylko z inną poligrafią)?W sumie nie przykładam zbyt wielkiej uwagi do petard. Te kupiłem przy okazji, bo mam taką tradycję, że na 30sec. przed pokazem w sylwka odpalam jakąś większą, tak żeby poinformować okolicę o zbliżającym się łomotaniu :smile: Było, było. To jest to: http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=83&lang=pl. Czyli nie duża petarda a karabinek. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jeśli kwestia była już omawiana, to sorki, ale szukałem i nic nie znalazłem. Mam pytanie o Petardy hukowe-lontowe z serii Planet z biedry (2szt/op. 8,99zł). Jak tam z nimi jest, mogą być? Do czego idzie je porównać (lub czym są, tylko z inną poligrafią)?W sumie nie przykładam zbyt wielkiej uwagi do petard. Te kupiłem przy okazji, bo mam taką tradycję, że na 30sec. przed pokazem w sylwka odpalam jakąś większą, tak żeby poinformować okolicę o zbliżającym się łomotaniu :smile: Było, było. To jest to: http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=83&lang=pl. Czyli nie duża petarda a karabinek. :razz: Ktory jest beznadziejny i nie oplaca sie go kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 A ja miałem nadzieję, że jakąś w miarę głośną petardę kupiłem :roll: No cóż.. będzie do zabawy, a z petard będzie trzeba kupić coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam, Dziś byłem w biedronce niestety Nic tam już prawie nie było Załapałem się na ostatnią wyrzutnie 10sh za 25zł zostały tylko rzymiaki petardy i te imagine chyba rakietki i mały zestaw Nie tylko w biedronce do której ja chodzę ale do innych myślę też więc rada na przyszłość kupujcie jak najszybciej i nie zwlekajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Biedronka nie dość że wybrała towar do oferty sylwestrowej o dosyć średniej jakości (efekty) to jeszcze towaru jest jak kot napłakał :roll: ps.Wiem , maruda jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiney 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja zajechalem do biedry to u mnie mieli full stuff;p jakby dolozyli bo wczesniej jak zajezdzalem sobie kupowac to bylo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi