xSound 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 DA mi ktos jakies foto albo filmik z rakietek z zestawu kung-fu bo chcialem wreszczie zobaczyc jakmi efekt maja Było gdzies na forum wystarczyło by użyć opcjii SZUKAJ ! Co do efektu, to dosyć mierne nic nadzywaczajnego, ale jak za tą cene, to można sobie pozwolić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja mam Biedronke 100m. od domu dlatego połowa Stuffu będzie u niej, zawsze są tam miłę panie kasjerki, ale nie da rady zebym kupił bez rodzica pozdrawiam Fear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 W zeszłym roku fajerwerki były od 17 grudnia, ale 3 dni to mała różnica. Fajnie że odpowiedzieli, widać że dbają o klienta. Nie to co niektórzy. Bardzo ucieszyła mnie wiadomość że będzie sfinx :mrgreen: Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 mogłeś zapytać się też o kung-fu i moździerz... ale najważniejszy Sfinx :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ceny będą zapewne te samo co rok temu i dwa lata temu i, od zawsze czyli większe fajerwerki 25zł a mniejsze 8zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dobra robota młody, teraz juz wiem ze będzie Sfinx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Oooo ale napisali też że będą nowe fajerwerki Ciekawe jakie będą nowe ale sfinks i tak i tak będzie w moim stuffie jak i moździeż i może coś jeszcze zobaczymy co będzie nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4444 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja w tym roku czyli w 2007 planuje powitać nowy 2008rok.Fajerwerkami właśnie z Biedronki.Zamierzam kupić zestaw JUPITER ,HONG KON I JUMBO JET.Razem bedzie mnie to kosztowało 57,97zł.polecam wszystkim !!!!!!!!!!!!to jest super :mrgreen: :grin: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jeśli chodzi o Sfinxa to znowu będzie trudno go dostać bo trzeba być od razu w biedrze w dzień wystawiania fajerwerków w przeciwnym razie ci wykupią tą wyrzutnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja w tym roku(mpi ma rację , ale oni 2x wystawiają fajerwerki , raz tego 20 , a potem 27-30)ustawie się z tatą , pojedziemy do biedry i upolujemy kung fu , sfinxa , top secret , ew. nowe produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a nie wiecie o której godzinie u Was wystawiali towar? tzn przed szkołą o 7:30 upoluję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Towar wystawiaja po 22 , czyli jak już jest biedra zamknięta.Ja i tak mam 6-7 bierdonek w okolicy , więc nie martwie sie o to czy kupię xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Zależy od sklepu. Ja jak byłem w dniu wystawiania towaru to jak byłem tam o 9 to kupiłem wszystko to co chciałem. Tak było 2 lata temu, bo w zeszłym roku mogłem być w biedrze dopiero po 17 i dopiero w 3 znalazłem sfinxa i jupitery :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A nie prościej byłoby pójść zapytać się kogoś, żeby wam dał z magazynu te produkty które chcecie kupić. przy okazji można trochę skłamać, możecie powiedzieć, że się wyjeżdża, że już byśmy u nich nie mogli kupić.Lekki kit wcisnąć :mrgreen: Może by poskutkowało. I już wtedy nie macie żadnych obaw, że wam wykupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no nic, pójdę przed szkołą a jak nie będzie to wyślę kogoś o 10 aby poszedł i kupił oo mpi dobre xD spróbuję 19 grudnia tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verq 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja mam szczęście , mieszkam w niezbyt dużym mieście i w biedronce nigdy nie ma wielkiego popytu na fajerwerki Pewnie dlatego że mało kto się w tym mieście na fajerwerkach choć trochę zna , i wszyscy i tak wylądują na targu i kupią albo tanie badziewie , albo coś drogiego , ale i tak badziewnego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Lepiej być "w dzień premiery", wtedy bowiem będziecie mieli pewność, że znajdziecie tam wszystkie towary. Przed sylwestrem 2005/2006 byłem rano, a jak kuzyn pojechał o 16 były tylko Kobry i Top Secret. Handlarze wykupują towar i sprzedają go po zawyżonych cenach na bazarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 czyli jak zawiodą:1.poproszenie dzień przed o sprzedanie2.o 7:30 nie będzie3.będę miał kartkówkę na pierwszej lekcji i będę musiał iśćto wyślę rodzica i mi kupi... tylko to zawsze gorzej bo uszkodzone czy coś weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Po 7(przykazanie) nigdy , ale to nigdy nie wysyłaj rodzica po fajerwerki(lub inne rzeczy) , ja wysłałem tate po sfinxa i kung fu , a dostałem sfinxa i top secret(byłem z niego zadowolony) , a kung fu dokupiłem później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ale jak mam ryzykować i iść o 16 to wolę dać rodzicowi ulotkę, zakreślić mazakiem i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 w tamtym roku (06/07) jak byłem kupować to rano nie mieli, tylko dopiero wieczorem, choć i tak trzymali je w tych pudłach (nie wyłożone było na sali) dopiero 2 dni póxniej zauważyłem jakieś koło kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 ja jeszcze nigdy nie kupowałem w biedronce fajerwerków no ale widać że warto z tego co piszecie w tym roku napewno sie wybiorę i zakupię3 x kung fu i sfinx-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 w tamtym roku (06/07) jak byłem kupować to rano nie mieli, tylko dopiero wieczorem, choć i tak trzymali je w tych pudłach (nie wyłożone było na sali) dopiero 2 dni póxniej zauważyłem jakieś koło kasy... U mnie w zeszłym roku jak brat podszedł przed dzień "ulotkowej" premiery zapytać się, czy jutro będą dostał odpowiedź, że nie Mimo to mój tata pojechał tam następnego dnia rano (około 10) i okazało się, że fajerwerki jednak są Tak więc sprzedawcom nie zawsze trzeba wierzyć na słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 U mnie w zeszłym roku jak brat podszedł przed dzień "ulotkowej" premiery zapytać się, czy jutro będą dostał odpowiedź, że nie Mimo to mój tata pojechał tam następnego dnia rano (około 10) i okazało się, że fajerwerki jednak są Tak więc sprzedawcom nie zawsze trzeba wierzyć na słowo. albo czyste chamstwo... myśli sobie taki "gówniarz tylko fajerwerki mu w glowie..." to dał odpowiedź na odczepnego... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Dokładnie, takie buczoki nawet nie sluchają co sie do nich mówi tylko odrazu z góry nasuwa im sie odpowiedz. Nie przesadzajcie, na pewno zakupicie to co chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi