bogi97 0 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ja ma SE D750i - Bardzo podobny do k750i.Chciałbym mieć SE K850i.Najbardziej lubie SE. Ale Nokią nie pogardzę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ja mam k550i . SE mi pasują, ale niektóre Nokie mają symbiana i tym wyprzedzają SE. Ja tam sie ciesze ze swojego telefonu ;]. Foty ładnie robi i filmiki też ładnie nagrywa wiec nie można narzekać . Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio1994 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja mam Nokie 5200 i Nokie3310 :oops: i powiem wam koledzy ,że nokia 3310 jest mocna nurkowała z 2 razy i po wysuszeniu działała nadal a ile razy spadła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Od roku mam SE K750i. Wcześniej miałem Nokię, z SE jestem nie zadowolony. Telefon potrafi się sam wyłączać bez powodu, lub od drobnego nacisku(to samo dzieję sie z telefonem mojej mamy,również SE ale inny model). Może mi upadł 2 razy. Wcześniej miałem nokię która wypadała dużo częściej mimo to nic się z nią nie działo i działała doskonale. W styczniu-lutym chcę na allegro zakupić N95 ponieważ według mnie Nokia jest dużo lepsza od SE. I SE już nigdy więcej nie kupie nawet jak mi będą chcieli dać za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 ja sie nie chcę się chwalić ale mam Nokie n95 He Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Se K850i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 ja posiadam sony ericson C702 słaby ale lepszego nie potrzebóje :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 A ja od prawie tygodnia posiadam: Samsung Omnia :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ja w końcu kupiłem: samsunga G600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NLBartosz 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nokia 6230i i Nokia 3310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 a ja sobie upatrzylem soniaczka w960i. Moze ktos go ma? jak tak to pisac na PW. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspinek2008 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ja mam se k750i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 cześćdo używania telefonu zagranicą konieczne są 3 pasma 800/900/1800 ? czy wystarczą dwa 900/1800 ?szukam najprostszego telefonu zagranicą (do Belgii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Ja mam od 2 (?) tygodni nokię6070 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Ja mam nokie 5130 xpress music z której jestem zadowolony, i nokie 6230i i to złom rozładowuje się po trzech dniach nie użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 SE w200i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basto 0 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 a ja nie wiem jaki mam telefon ale dzwoni i jestem z niego zadowolony... (Nokia E51) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 cześćdo używania telefonu zagranicą konieczne są 3 pasma 800/900/1800 ? czy wystarczą dwa 900/1800 ?szukam najprostszego telefonu zagranicą (do Belgii) wystarcza Ci 2, te dodatkowe pasma co jakiś czas temu(3-4lata) weszły do telefonów są generalnie tylko używane w USA lub w innych egzotycznych krajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Nokie e51 psują się że szok mojej mamie spadł ze stołu i nie działa jej klawisz wróć.Mojemu tacie tak samo tylko nie działa klawisz 1.Mojemu bratu ciotecznemu klawiatura działa w 25% , a głośnik w 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalq 0 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ja od kilku dni mam samsuna u900, szukalem w miare taniego telefonu z dobrym aparatempoki co jestem z niego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek98 0 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja posiadam nokie n73 music editon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Nokia 6600Slide (a miała być Nokia N82) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieJ 0 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 SE W380i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 SE C510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty 0 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Nokia 6230i i Samsung e250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi