mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Pokaz Sztucznych ogni - Noc Muzeów 2008 - Łódź - 17.05.2008Okazja: Noc Muzeów 2008Miejsce: Plac WolnościGodzina: ok. 23:00Wykonawca: ???Długość pokazu: około 5 minut Link do obejrzenia na You Tube: http://pl.youtube.com/watch?v=4VBOuvnEyQgKomentarz:Pokaz rozpoczął się srebrnymi fontannami. Następnie zaczęły strzelać baterie o efektach: srebrnych chryzantem, iskrzących palm z kolorowymi zakończeniami, różnokolorowych gwiazdek, brokatowych palm z kolorowymi zakończeniami, brokatu, brokatu z niebieskimi gwiazdkami. Odpalono także baterie o układzie efektu FAN.Po tych wszystkich wyrzutniach na zakończenie poleciało w niebo kilkanaście szelek.Moja ocena: 5/10Zapraszam do komentowania i oceniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Jak na tak niski budżet to pokaz nawet ładny. Dobry pomysł z tymi fontannami.Bardzo ładne sekwencje z szelkami.I tak jak w tamtym roku przerwa po której w niebo poszedł jeszcze większy kaliber :grin: Wyrzutnie kątowe też ładne. Chyba za szybko im odpaliły i szkoda że tylko dwie ( a to nie była jedna ? 5x5 )Niczego więcej nie można było się spodziewać ( toż to nie Wianki :mrgreen: ) więc7/10Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 no racja. To była tylko jedna wyrzutnia kątowa 5x5. Sam nie wiem czemu powiedziałem dwie sztuki :lol: może z wrażenia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Taki średni pokaz, wyrzutnie mi się kiepsko podobały, mało kolorów, a ja za bardzo nie lubie tylko złote i srebrne, co prawda były jakieś tam kolorowe... Lecz mi nie przypadły do gustu.Ładna była ta wyrzutnia kątowa, nie było jakieś super extra, ale jak porównać z resztą wyrzutni, to akurat ta wyrzutnia była najlepsza. Dobrze że były jakieś szelki bo tak to pokaz by był do kitu Szelki wszystkie były bardzo ładne. Ale i tak na żywca wszystko było napewno lepsze wiec daje 6,5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Fajny ten pokaz był ale było bardzo mało kolorów:-( typu czerwony,zielony itp...było dużo złocistych co zaniżało ocene pokazu ale i tak mpiwowski zrobi 100 razy lepszy:PMoja ocena 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Mi się ten pokaz wcale nie podobał Prawie wszystkie wyrzutnie jakie były odpalone można nabyć w normalnym sklepie z fajerwerkami jedynie szelki były spoko ale mogli zrobic że np najpierw 3 wyrzutnie potem 5 szelek i znowu kilka wyrzutni i szelki 3/10 :neutral: :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Szkoda słów - typowy "weselny pokaz" 2/10 za szelkiEdit# już Twój sylwek mpi był 10X lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi