kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 witam już od dawna można bylo zobaczyc film mojej wyrzutni jeśli ktoś jeszcze nie widzial to daje link http://pl.youtube.com/watch?v=cjniWckIy0M sposob zrobienia :potrzebnę bedą: -4 deski-30 rzymskich ogni -1,5 m lontu visco-kilka cegiel-Gwozdziea tak wygląda wyrzutnia po odpaleniu :http://img401.imageshack.us/my.php?image=s7300484yw6.jpgsory za glupie komentarze moich kolegow zepsuli caly film ale kit z tym liczy sie efekt jak za 25 zl to moim zdaniem bylo super polecam ją zrobić wszystkim co mają w planach kupic rzymskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 bardzo słabe :???: lepszy efekt by był jakbyście skierowali strzelanie tylko pionowo a nie robili z tego wachlarz. I te 1,5m lontu. Nie wiem co z nim robiłeś, że tyle aż zużyłeś. Można było znacznie mniej. a trzecia rzecz to te rzymskie można kupić już za 12,5zł :mrgreen: Wystarczyło tylko o takim projekcie pomyśleć wcześniej jak zamawiałeś całą paczkę, zaoszczędził byś 18zł Moja ocena tej wyrzutni to 3/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 A mi sie bardzo podobało, wiadomo mpi że jak by porównać do twojego to słabe, ale też to o wiele mniej forsy na to kameleon wydał wiec o czym tu mowa. Mi się spodobał ten wachlarz, momentami wyglądał naprawde ładnie. Też mam zamiar na działce coś takiego zrobić i właśnie nie wydać na to dużo i gdyby tak mi wyszło jak Tobie, był bym zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 A mi sie bardzo podobało, wiadomo mpi że jak by porównać do twojego to słabe, ale też to o wiele mniej forsy na to kameleon wydał wiec o czym tu mowa. Mi się spodobał ten wachlarz, momentami wyglądał naprawde ładnie. Też mam zamiar na działce coś takiego zrobić i właśnie nie wydać na to dużo i gdyby tak mi wyszło jak Tobie, był bym zadowolony. tylko jeszcze musze dodać ze 12 rzymskich sie nie zapalilo a i mpi fakt przesadzilem z tym 1,5 lontu 1 m starczy calkowicie :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 "projekt", to się uśmiałem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Furory to może nie zrobi , ale jak na 1 raz , to wyszło całkiem nieźle.Jak napisał mpi , o takich rzeczach myśli się wcześniej i mogłeś zamówić więcej , lepszych rzymów i jeszcze byś zaoszczędził.Efekt układa się tu w lietere W , co wygląda nawet nieźle , ale jest to zbyt rzadkie.5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Strata pieniędzy...Kupić dwie Kobry za 7,99 zł i będzie podobny efekt.A nie marnować 30 zł i jeszcze te 1,5 metra lontu.Komentarze kolegów też spoko :lol:Takie sobie 4/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Strata pieniędzy...Kupić dwie Kobry za 7,99 zł i będzie podobny efekt.A nie marnować 30 zł i jeszcze te 1,5 metra lontu.Komentarze kolegów też spoko :lol:Takie sobie 4/10 Więc tak cobry za 7.99 zl można kupic tylko w biedronce i to na dodatek tylko w okresie sylwestrowym kosztowalo mnie to 30 zl poniewaz kupowalem na rynku po :10 strzalowe -70 gr szt.15 strzalowe-80 gr szt.20 strzalowe -1,20 zl szt.25 strzalowe-1,70 zl szt.wiec sami widzicie prosze komentowac jak by te rzymskie były po cenach hurtowych a komentarze moich glupich kolegow mnie tez wkurzają wiec prosze juz o nich nie wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 wiadomo ze nie oplaca sie robic ale liczy sie sama przyjemnosc z robienia i ogladania pozniej efektu twej pracy.... a co do wyrzutni to nawet mi sie podobala 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dwie nowe wyrzutnie rzymskich ogni, które wykonałem z pozostałości po sylwestrze [ Dodano: 2009-09-10, 21:23 ]Nr.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi