firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Kiedyś przeczytałem na tym forum pomysł jednego z użytkowników o tzw. Zeszycie Fajerwerkowym. Ja już taki założyłem. Są w nim moje ,,plany pokazu" ,,co i kiedy strzelałem jak mi się podobało" ,,mój ulubiony efekt (zdjęcie)" ,,mój stuff 07/08" itd. itp.Można w nim sprawdzić co i jaki miało efekt, kiedy strzelałem, później gdy przychodzi skompletować stuff można sprawdzić czy dany produkt mi się podoba.Co o takim zeszycie sądzicie :?: -----------------------------------Podkreślam ten pomysł nie jest w 100% mój. Ja go tylko udoskonaliłem :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja także założyłem swój zeszyt. On odnosi sie tylko do mojego sylwestrowego pokazu 2008/2009. Są tam plany co kupić, jak dane produkty mają strzelać i jak długo itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimie 0 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A ja użyłem prostego programiku pod nazwą notatnik i wszystko mam w jednym folderze Kilka różnych stuffów, oraz to co jest jeszcze ewentualnie godne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja również mam notatnik a dok. folder z zdjęciami i planami, zeszytu nie chce mi się zakładać ;p A tak to czasem se zajrzę do tego folderu i wpisuje plany, dodaje zdjęcia, ale to raczej jak już będzie sezon czyli gdzieś od listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja mam takie coś już od 3 lat! To jest fajna rzecz bo zawsze zapisuje sobie moje plany co kupię: potem w innym dziale (bo tak sobie podzieliłem ) co miałem ostatecznie (zapisuje dopiero po sylwku) i na końcu to co mi się podobało z tego co mialem i co prawdopodobnie kupie za rok.Mam tam też rożne propozycje stuffów (tzw. plany) i zliczam sobie plusy i minusy (cena, jakość i ilość strzałów ) i wybieram co się najbardziej opłaca ITP> ITD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ooo ! Już dawno mam coś takiego ... w prawdzie jak dołączyłem do tego forum. Bardzo się przydaje jak jedziemy na zakupy to tylko do kieszeni i jak jesteśmy obok fajerwerków tylko wyciągnąć i ładować do koszyka :twisted: . Oto skanki 1 . Okładka :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d21a1a4f1384ebc0.html2. Spis treści :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...ac268afa02.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 oooooooo Tele super piszesz!! :lol:Ja tez mam takie coś później wam dam fotki.PJ: Ty też super piszesz.. :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Pirotechnika to wolna sprawa , a nie dyktando czy lekcja polskiego . Nigdy nie byłem dobry z ortografi ... . Dla mnie to ważniejsze niż błędy w pisownie ... ale troche racji masz . A nastempnym razem to takie uwagi to na PW ok. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 :mrgreen: hehe ja tam nie patrze na to kto jak pisze.. ja tez mialem juz od dawna w planie taki zeszyt zalozyc ale nigdy mi sie nie chcialo isc do sklepu kupic... :lol: i zawsze na kartkach pisalem a one z kolei mi sie zawsze gdzies gubia heh, ale poszukam moze mam jeszcze jakis zeszyt to sobie zaloze, bo faktycznie sie przyda :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 oooooooo Tele super piszesz!! :lol: To jeszcze nic! Mój kolega z klasy napisze 2-3 wyrazy i jednej linijce zeszytu : :grin: To dopiero są woły i trudno (nawet bardzo) przeczytać. Ale koniec off topu. Też muszę sobie załozyć taki zeszyt w przyszłym roku na sylwestra 09/10 :mrgreen: Fajny pomysł :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszak 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 To jeszcze nic ja znam ludzi którzy piszą że przez rz ale zeby nie było offtopu to powiem ze też mam taki zeszycik i pisze jaki mam stuff,co i kiedy puścić i plan mojego trawnika z wyznaczonymi miejscami na fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Prowadziłem kiedyś zeszyt wszystkich zakupionych fajerwerków od roku 2003 do 2005. Wszystko w formie tabelki:okazja zakupu | miejsce | datailość | symbol | nazwa artykułu | opis | cena za sztukę | cena za wszystkieDodatkowo z tyłu zeszytu wypisywałem najważniejsze fajerwerki w stuffie na dany rok.Zeszytu już nie ma. Nie chciało mi się już go prowadzić. Każdy zakup zobowiązywał mnie do tej czasochłonnej czynności, którą z czasem przestałem lubić Przydał się na rozpałkę ogniska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 również posiadam swój "zeszyt" od tego roku : ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 w exelu byloby chyba lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ale tu mi sie to lepiej prowadzi. Dodaje jeszcze zdjęcia linki itd więc w wordzie mi poprostu wygodnieja po drugie nie umiem podsumowywac w exelu : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja sobie coś takiego założę. Będę pisał co miałem w stuffie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Mam coś bardzo podobnego tylko, że zamiast zeszytu mam teczke i są tam rachunki, paragony takie tam dotyczące pirotechniki, mam też pojedyncze kartki z opisami wyrzytni: cena, symbol i czy mi się podobała. Dodatkowo trzymam tak projekty skrzynek stojaków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Bardzo dobry pomysł ale może ręka boleć od wpisywania np stuffu za 1.200zł xD ja założę swój zeszyt w Grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Też posiadam swój zeszycik, zapisuje w nim plany dotyczące stuffów, oceny poszczególnych fajerwerków, plany i wrażenia. Bardzo fajna rzecz. Polecam wszystkim którzy jeszcze go nie mają. JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi