look 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 czy te które przedstawiłeś na zdjęciu mają na końcu huk ??Także mam z BF i są takie same jak na zdj. :)/> No u mnie huku nie ma, ta paczka jest identyczna co wcześniejsza Ja to mam zawsze pecha. PS. Ciekawe czy R20072 Perfect w ogóle wystrzelą, kupiłem je razem z Kamikadze i starczyło jeszcze na JW07 Mars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMMiL 25 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Muszę się zgodzić te na nowych przepisach nie mają strzału na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Odpaliłem 2 sztuki w święta i jest tak jak było dawniej czyli fajny, mały motyl ze strzałem Może to zależy kto na jaką partię trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Potwierdzam, nie jest to żadna wada, po prostu nowa wersja jest niestety bez huku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinQuXs 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Totalna klapa... z przyzwyczajenia jeszcze do małych kamikadze tych ze strzałem kupiłem w tym roku 2 paczki. Motyl niby ładny, wznosi się wysoko tylko te już nie mają huku, tak zje*ać dobrego motylka... szkoda gadać. Zdecydowanie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Wczoraj odpaliłem.Byłem pewien że wystrzeli, nie wystrzelił. Myślałem że wadliwy, ale 2 następne też nie wystrzeliły. Spieprzyli fajnego motyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 zamówiłem na fm paczke ich jak nie będa strzelać to sie wkurze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinQuXs 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 zamówiłem na fm paczke ich jak nie będa strzelać to sie wkurze... no ja mam właśnie z FM te 2 paczki...za te 18 zł już bym wolał kupić więcej cyrkoblitzów do zabawy lub jakąś małą wyrzutnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Te motylki są bardzo fajne.Wysoko lecą z zielonym światłem.Moja ocena to 4+/10. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi