MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Rakieta TXR371 1szt.Dużo petardDrobnica z zestawówSzelka z moździerz R0009-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz123 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 paczka piccolo Planet z małego zestawu z Biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 5x Szelka moździerza z biedronki2x p2000(całe opak.)Do tego masa super piccolo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 15xFP3B35xFP3S4xmałe opak. K02041xstroboskop od jorge taki mały ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireshot 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 2xszelka z biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Air bomb 1Piccolo 1szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PirotechnikReggae 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Mi zostało trochę rakiet JR8 i sporo petard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekFireFun 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pełno petard okolo 2 paczki fp3 piratki 40 paczek picolo, i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Rakiety:1x JR355x DR041x New Generation JRWulkany:1x kongoFontanny:1xbutelka od Śmieszka2x JF09INNE:3x wirujące bączki5x TXF44010x TXF8341x TXF8392x JF48kilkanaście petard różnego typu1x raca morskapaczka szpaczków z komety1x P5040 dymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenio 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 6 rakietek Best DR04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRo 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 około 13 rakiet zmieszanych z Big Whale, JR8 oraz zestawu promocyjnego, dużo petard, fontann oraz 5 cyrcoblitzów, i ogółem sporo art. różnych, no i zostawiłem dwie kostki. Jedna to macrocosmos |||, a druga to Extreme B14. Całość zamierzam wykurzyć dziś wieczorem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktośtam 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Mi zostało pełno petard i pierdół i jeden rzymski ogień który zostanie wystrzelony w moje imieniny :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASTRONAUTA123 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A mi zostało to : Jak dzisiaj nie dam rady wystrzelać bo pogoda nie pozwoli to wystrzelam w moje urodziny za miesiąc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian21 4 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jedna szelka z biedronki5 Fp3new5 Jc05kilka sztuk china boller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MazgajFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 2 PUDEŁKA FP3PUDEŁKO NITRO BOMBPUDEŁKO EX 15 PUDEŁEK PICOLLO PUDEŁKO TXPi od cholery hukowych ;/Wiatr straszny i nie dało rady się strzelać . A dziś pada.. Także fajerwerki na następny rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dokli 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jakaś wyrzutnia z hestii za 5.99 zł Fontanna ExtremeI jakieś rakietki z polo za 2.99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 3 szelki z moździerza z biedronki1/2 paczki FP3 BIG1 paczka FP3 Small1 paczka EX1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 mi zawsze po sylwestrze zostaja tylko petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Cześć. Co wam zostało z sylwestra ? Mi to bardzo dużo hukowych - Półtora paczki Dum Bum - Cztery paczki EX1 - Paczka EX2 - Dwie paczki żuków - Pół paczki Gromów 2 - Cała Paczka Fp3 - Pół paczki Fp3 small Całe paczki zostają na 2015-2016 a te co rozpakowane to odpalę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jestem całkowicie spłukany jeśli chodzi o piro.Z mojego potężnego stuffu nic pozostało.Jedyna rzecz która mi została to petardy 4ero strzałowe około 20 sztuk :xmas_tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Szelka z moździerza Paczka trójstzrałówek Dwie rakiety z małego zestawu z biedronki Paka pikolo Pół paczki EX1 Rzymski ogień keller Pół paczki bangów Mnóstwo innych pierdółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroPiotr 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mi zostało 10 sztuk fp3 small i 30 sztuk fp3 big i wszystko zostawiam na 2015/2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick 4 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 2,5x duże opakowania dum bum 1x opakowanie txp484 crazy robots 2x rakiety kometa callisto 1x rakieta triplex moon night z 10szelek sp 2" 2x cyrkoblitz 2x triplex streoboskop 9x petard Piromax RC5 1x petarda FP3 1x całe opakowanie moździerza R0009 + 3x szelki z innego opakowania (straszne gówno, miałem 2 opakowania ale nawet nie chciało mi się dokończyć pierwszego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroMarcin 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 pare fp3 big i small razem 30 dużo explosive 2 i 1 dużo picolaków 3 żuki 1 kulka dymna 1 kulka cracklingowa 1 świstak trochę 3 x huk 2 rakiety jakieś krótkie lonty jakieś 10 jaj dinozaura i około 5 - 7 trójkątów triangle i 3 rzymskie ognie 10 strzałów Chyba to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 3 paczki diabełków od kellera 2 paczki zimnych ogni od keller 1 paczka picollo corsair 1 paczka explosive 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi