skowyt1627 19 Posted February 17 Witam wszystkich! W tym roku zakupy zacząłem znacznie wcześniej niż zazwyczaj. Mam nadzieję, że w tym roku będzie solidnie Pierwsza paczucha poniżej, czekam na kolejne! Quote
mantis 586 Posted February 18 Zakup tematyczny i kompozycyjne, kolorystycznie spójny. Z chęcią poznamy resztę zapowiedzianych zakupów. Rok temu umieściłeś w temacie słowo "skromy", ale już teraz widać, że ten rok będzie na bogato. Quote
skowyt1627 19 Author Posted February 18 Kolejne rakiety do kolekcji. Czekam jeszcze na 2 kosteczki Oj jest podniecenie w tym roku XD 2 godziny temu, mantis napisał(a): Zakup tematyczny i kompozycyjne, kolorystycznie spójny. Z chęcią poznamy resztę zapowiedzianych zakupów. Rok temu umieściłeś w temacie słowo "skromy", ale już teraz widać, że ten rok będzie na bogato. Od kilku lat chciałem rozpocząć zbieranie wraz z początkiem roku. W końcu mi się to udało, zobaczymy jak wyjdzie to wszystko na koniec Quote
skowyt1627 19 Author Posted February 21 W dniu 19.02.2026 o 22:31, Moloch napisał(a): Widzę, że kolega kupował na wybuchy. Oby nam rakiety służyły Aj nie tym razem, 30% promocja w pirohit mnie skusiła Quote
skowyt1627 19 Author Posted February 24 No i kolejna paczka dotarła Na ten moment chyba na chwilę pauza, ale zobaczymy, może po świętach znów coś dojdzie (albo i wcześniej XD) Quote
Moloch 202 Posted March 7 No Limitsy popularne mam i ja, nigdy na żywo nie widziałem więc będziemy mogli wymienić się wrażeniami. Goliat jak dla mnie na ten kaliber nie powala jakością. Ale ja mam specyficzny gust Quote
Recommended Posts