Skocz do zawartości

[LudwiczekR] Stuff 2026/2027

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych Forumowiczów

Dość późno zacząłem przeglądać noworoczne wyprzedaże i dziś kurier przyniósł mi pierwszą paczkę w w tym roku od sklepzpetardami.pl Z sentymentu poszukiwałem starszych wyrzutni z których już nieraz strzelałem i jedynie udało mi się w sklepzpetardami (bo na razie jeden zakup robiłem) znaleźć TXB050 Taran oraz jedna z dawniejszych kostek - BL254 Napalm.

Poza tym jak zawsze ogni rzymskich w moim stuffie zabraknąć nie może - trzeba coś do skrzyni pirotechnicznej włożyć:

- JRC31/2 Hot Balls

- JRC31/4 Hot Balls

- JRC 31/5 Hot Balls

oraz ciche ogniste kule TXC863 Rzymskie ognie.  Poza tym dwie kostki, których jeszcze nie miałem

- jakaś "kobieca skrzynia" TXB890 Wyrzutnia Lady Box oraz kątówka - XB3019 Wyrzutnia kątowa Brocade Cherry-Blossom. 

Oczywiście stuff z biegiem czasu będzie się powiększał. 

IMG_3456.JPG

Opublikowano

W tym roku sklepzpetardami nie zachwycił wyprzedażami, ale faktycznie znajdzie się tam jeszcze trochę klasyków w przystępnych cenach.
Klasyków też sporo jest na piroart, ale tam to ceny z kosmosu już.