Moloch 199 Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Co roku sobie powtarzam, że w tym roku nie kupuję pirotechniki albo kupuje jej mniej. Aż tu nagle pojawiają się wyprzedaże noworoczne i kurierzy przynoszą paczki. Mam swoją zasadę, że co roku kupuję co innego, staram się nie powtarzać w zakupach [są wyjątki wyrzutni kupowanych do pokazów, głównie cichych i z pewnymi efektami jak komety] Tak oto dotarły do mnie dwa zamówienia z noworocznych wyprzedaży: Wstyd się przyznać, ale nigdy nie strzelałem z tej wyrzutni, a swego czasu była mocno chwalona i hypowana, to jest nowa partia więc można się po niej wszystkiego spodziewać, oby się spisała na medal W poprzednim roku starałem się omijać wyrzutnie Riakeo natomiast jak to bywa z moim wewnętrznym skąpcem, jak ceny spadają to i chętnie kupuje, proszę się nie sugerować ceną z naklejki za tyle bym jej nie kupił Na dokładkę zamówiłem jeszcze wyrzutnię, która wszystkim się podobała i podobno robi efekt wow, w tej cenie szkoda było jej nie kupić bo wiadomo ZŁOTE A SKROMNE Pozdrowionka piroświry Edytowane 12 Stycznia przez Moloch Cytuj
Piotrek007 93 Opublikowano 13 Stycznia Ten jak dowali to z grubej rury:) Sąsiady beda sie cieszyc:) Zacne kosteczki Cytuj
mantis 586 Opublikowano 13 Stycznia Duży kontyngent zaparkował na posesji. War Of Tanks częścią swoich efektów przypomina Angela od Jorge. Pryme od Riakeo ma w sobie trochę typowych efektów dla większości wyrzutni z tej serii, ale ma też bogaty wachlarz urozmaiceń w postaci choćby rozrzuconych liści kwiatów "scattered flowers" - trochę temu efektowi po drodze do tego co występuje w Scatter Brain od Vivid. PXC219 złoto do potęgi. Cytuj
Moloch 199 Autor Opublikowano 13 Stycznia 3 godziny temu, Piotrek007 napisał(a): Ten jak dowali to z grubej rury:) Sąsiady beda sie cieszyc:) Zacne kosteczki Złote a skromne 2 godziny temu, mantis napisał(a): Duży kontyngent zaparkował na posesji. War Of Tanks częścią swoich efektów przypomina Angela od Jorge. Pryme od Riakeo ma w sobie trochę typowych efektów dla większości wyrzutni z tej serii, ale ma też bogaty wachlarz urozmaiceń w postaci choćby rozrzuconych liści kwiatów "scattered flowers" - trochę temu efektowi po drodze do tego co występuje w Scatter Brain od Vivid. PXC219 złoto do potęgi. Angel od Jorge mi kompletnie do gustu nie przypadł jak sam go odpalałem, natomiast w Bydgoszczy zrobił chyba najlepszy efekt to chyba kwestia partii. Moja była słaba i tyle. Żadnej z tej wyrzutni na oczy nie widziałem oby się sprawdziły 2 godziny temu, Kulina98 napisał(a): Piękny początek! Pxc219 odpalałem i mogę śmiało polecić. Dzięki za polecajkę, oby była to dobra wyrzutnia Cytuj
Pyrolo 82 Opublikowano 13 Stycznia Będziesz zadowolony z No Limitsów, 4 szt jednoczesnie odpaliliśmy w pokazie to robi to robotę Cytuj
Moloch 199 Autor Opublikowano Niedziela o 20:39 Jak by to powiedzieć, u mnie nudy nie ma no i się pojawiły dwie nowe paczki: Uwielbiam ten gwizd, a w takiej fajnej promce się trafił, że szkoda było go nie kupić stroboskopiki dostałem w gratisie, pójdą chyba do pokazu Gwizd więcej gwizdu kolega @lukaszek555 mnie nakręcił na tą wyrzutnię, wygląda bardzo ok oby się sprawdziła Cytuj
Martino30 28 Opublikowano Niedziela o 20:44 Te whistling ghost czas strzelania 0 sek coś sie chyba w druku pomylili widze kolega grubo grubo jedzie z tematem Cytuj
Moloch 199 Autor Opublikowano Poniedziałek o 08:36 11 godzin temu, Martino30 napisał(a): Te whistling ghost czas strzelania 0 sek coś sie chyba w druku pomylili widze kolega grubo grubo jedzie z tematem Oni tak to właśnie opisują dziwnie Funke, Argento itd... Cytuj
Moloch 199 Autor Opublikowano 1 godzinę temu Ostatnie zamówienie z wyprzedaży noworocznych odebrane i w sumie myślę, że na ten rok towaru mam już wystarczającą ilość na nasze święto Kilka wyrztuni od Alberta do luźnego strzelania, dwie małe wyrzutnie Orka do pokazu sylwestrowego Dawno nie odpalałem rakiet i stwierdziłem, że kilka wezmę może coś tam się odpali niebawem 2 rakiety Hestii to gratis do zamówienia gdyby się ktoś zastanawiał czy sklep wybuchy.pl jest legit, to jest bardzo legit i wporządku, gorąco polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi