Moloch 197 Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Co roku sobie powtarzam, że w tym roku nie kupuję pirotechniki albo kupuje jej mniej. Aż tu nagle pojawiają się wyprzedaże noworoczne i kurierzy przynoszą paczki. Mam swoją zasadę, że co roku kupuję co innego, staram się nie powtarzać w zakupach [są wyjątki wyrzutni kupowanych do pokazów, głównie cichych i z pewnymi efektami jak komety] Tak oto dotarły do mnie dwa zamówienia z noworocznych wyprzedaży: Wstyd się przyznać, ale nigdy nie strzelałem z tej wyrzutni, a swego czasu była mocno chwalona i hypowana, to jest nowa partia więc można się po niej wszystkiego spodziewać, oby się spisała na medal W poprzednim roku starałem się omijać wyrzutnie Riakeo natomiast jak to bywa z moim wewnętrznym skąpcem, jak ceny spadają to i chętnie kupuje, proszę się nie sugerować ceną z naklejki za tyle bym jej nie kupił Na dokładkę zamówiłem jeszcze wyrzutnię, która wszystkim się podobała i podobno robi efekt wow, w tej cenie szkoda było jej nie kupić bo wiadomo ZŁOTE A SKROMNE Pozdrowionka piroświry Edytowane 12 godzin temu przez Moloch Cytuj
Piotrek007 89 Opublikowano 4 godziny temu Ten jak dowali to z grubej rury:) Sąsiady beda sie cieszyc:) Zacne kosteczki Cytuj
mantis 583 Opublikowano 3 godziny temu Duży kontyngent zaparkował na posesji. War Of Tanks częścią swoich efektów przypomina Angela od Jorge. Pryme od Riakeo ma w sobie trochę typowych efektów dla większości wyrzutni z tej serii, ale ma też bogaty wachlarz urozmaiceń w postaci choćby rozrzuconych liści kwiatów "scattered flowers" - trochę temu efektowi po drodze do tego co występuje w Scatter Brain od Vivid. PXC219 złoto do potęgi. Cytuj
Kulina98 20 Opublikowano 3 godziny temu Piękny początek! Pxc219 odpalałem i mogę śmiało polecić. Cytuj
Moloch 197 Autor Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Piotrek007 napisał(a): Ten jak dowali to z grubej rury:) Sąsiady beda sie cieszyc:) Zacne kosteczki Złote a skromne 2 godziny temu, mantis napisał(a): Duży kontyngent zaparkował na posesji. War Of Tanks częścią swoich efektów przypomina Angela od Jorge. Pryme od Riakeo ma w sobie trochę typowych efektów dla większości wyrzutni z tej serii, ale ma też bogaty wachlarz urozmaiceń w postaci choćby rozrzuconych liści kwiatów "scattered flowers" - trochę temu efektowi po drodze do tego co występuje w Scatter Brain od Vivid. PXC219 złoto do potęgi. Angel od Jorge mi kompletnie do gustu nie przypadł jak sam go odpalałem, natomiast w Bydgoszczy zrobił chyba najlepszy efekt to chyba kwestia partii. Moja była słaba i tyle. Żadnej z tej wyrzutni na oczy nie widziałem oby się sprawdziły 2 godziny temu, Kulina98 napisał(a): Piękny początek! Pxc219 odpalałem i mogę śmiało polecić. Dzięki za polecajkę, oby była to dobra wyrzutnia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi