Moloch 197 Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Co roku sobie powtarzam, że w tym roku nie kupuję pirotechniki albo kupuje jej mniej. Aż tu nagle pojawiają się wyprzedaże noworoczne i kurierzy przynoszą paczki. Mam swoją zasadę, że co roku kupuję co innego, staram się nie powtarzać w zakupach [są wyjątki wyrzutni kupowanych do pokazów, głównie cichych i z pewnymi efektami jak komety] Tak oto dotarły do mnie dwa zamówienia z noworocznych wyprzedaży: Wstyd się przyznać, ale nigdy nie strzelałem z tej wyrzutni, a swego czasu była mocno chwalona i hypowana, to jest nowa partia więc można się po niej wszystkiego spodziewać, oby się spisała na medal W poprzednim roku starałem się omijać wyrzutnie Riakeo natomiast jak to bywa z moim wewnętrznym skąpcem, jak ceny spadają to i chętnie kupuje, proszę się nie sugerować ceną z naklejki za tyle bym jej nie kupił Na dokładkę zamówiłem jeszcze wyrzutnię, która wszystkim się podobała i podobno robi efekt wow, w tej cenie szkoda było jej nie kupić bo wiadomo ZŁOTE A SKROMNE Pozdrowionka piroświry Edytowane 2 godziny temu przez Moloch Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi