Pioter 16 Opublikowano Niedziela o 15:36 (edytowane) Witam, 3 lata nie strzelałem a i wcześniejsze lata było niemrawo. Kupiłem parę rzeczy, które raczej sobie rozłożę na 2-3 sezony bo kupiłem same "grubsze" piro. Do tego mam nadzieję dojedzie parę cyrko, pierdółek i może zdążę jeszcze na bazarek zajść. Wszyscy wiemy jakie mają tam ceny ale patrząc na oferty niektórych marketów - to te dzielnie bazarki gonią np kauf. Jak widać lubię wiry (Cobra, Moon), złote palmy, migotanie i tym podobne ale peonie chryzantemy też są jak najbardziej ok, może uda mi się zrobić mały pokaz jak wolny visco dotrze. Pozdrawiam Edytowane Niedziela o 15:49 przez Pioter 2 Cytuj
mantis 574 Opublikowano Niedziela o 16:41 Po cichy liczyłem, że co roku coś odpalasz drobnego, tylko nie wrzucasz na forum. Wychodzi na to, że miałeś jednak przerwę. Ten klimat promocji marketowych, wrzuconych nagrań wyrzutni na YouTube z poszczególnych sieci - jest trudny do odparcia. Nie dziwne, że mobilizuje do wyjścia na polowania nawet tych, którzy się nie nastawiali na własny arsenał. Ładna kolekcyjka - jeden importer i jeden schemat tworzenia szaty graficznej. Wygląda jakby fajerwerki mówiły jednym głosem: głosem Hestii. Ciekawe co tam bazarowego jeszcze wpadnie. 1 Cytuj
Pioter 16 Autor Opublikowano Niedziela o 17:34 Hej, jeśli chodzi o szaty graficzne to chyba najbardziej swego czasu podobały mi się te z Jorge ale już na nie niezbyt patrzę. Pod tym względem Hestia była zawsze dla mnie trochę wieśkowa ale efekt na niebie najważniejszy. No ta promocja w Biedronce mnie skusiła i widziałem, że ludzi jest mnóstwo. Może jutro zajdę do Biedronki ale podejrzewam, że już będzie wyczyszczone. Jutro lub we wtorek zachodzę na bazarek. Cytuj
piromen29 7 Opublikowano Niedziela o 20:24 (edytowane) Od jutra w biedrze -50% na drugi tańszy produkt. Jeśli bedzie przede wszystkim w czym wybierać. Bo promka 2+2 wyczyściła stoisko. Hestia niegdyś bez polotu teraz konkurencja dla Jorge czy Piromax. Edytowane Niedziela o 20:26 przez piromen29 Cytuj
Pioter 16 Autor Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Witam zdążyłem przed północą xD zamieszczam zdjęcia z reszty zakupów. Pozdrawiam! Polecam LM5W Whisting Airplain - ten niebieski motyl a także wszystko co ze zdjęcia z cyrko. Małe kamikadze, albatrosy i motylki vampir raczej słabo. Edytowane 1 godzinę temu przez Pioter Cytuj
Tff 26 Opublikowano 1 godzinę temu Wirujące bączki, motylki, wulkanik - bardzo fajne produkty na puszczenie przed 24 a co do wyrzutni to Princess od Hestii na pewno da niezłe show Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi