Pioter 12 Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Witam, 3 lata nie strzelałem a i wcześniejsze lata było niemrawo. Kupiłem parę rzeczy, które raczej sobie rozłożę na 2-3 sezony bo kupiłem same "grubsze" piro. Do tego mam nadzieję dojedzie parę cyrko, pierdółek i może zdążę jeszcze na bazarek zajść. Wszyscy wiemy jakie mają tam ceny ale patrząc na oferty niektórych marketów - to te dzielnie bazarki gonią np kauf. Jak widać lubię wiry (Cobra, Moon), złote palmy, migotanie i tym podobne ale peonie chryzantemy też są jak najbardziej ok, może uda mi się zrobić mały pokaz jak wolny visco dotrze. Pozdrawiam Edytowane 2 godziny temu przez Pioter 2 Cytuj
mantis 569 Opublikowano 1 godzinę temu Po cichy liczyłem, że co roku coś odpalasz drobnego, tylko nie wrzucasz na forum. Wychodzi na to, że miałeś jednak przerwę. Ten klimat promocji marketowych, wrzuconych nagrań wyrzutni na YouTube z poszczególnych sieci - jest trudny do odparcia. Nie dziwne, że mobilizuje do wyjścia na polowania nawet tych, którzy się nie nastawiali na własny arsenał. Ładna kolekcyjka - jeden importer i jeden schemat tworzenia szaty graficznej. Wygląda jakby fajerwerki mówiły jednym głosem: głosem Hestii. Ciekawe co tam bazarowego jeszcze wpadnie. 1 Cytuj
Pioter 12 Autor Opublikowano 46 minut temu Hej, jeśli chodzi o szaty graficzne to chyba najbardziej swego czasu podobały mi się te z Jorge ale już na nie niezbyt patrzę. Pod tym względem Hestia była zawsze dla mnie trochę wieśkowa ale efekt na niebie najważniejszy. No ta promocja w Biedronce mnie skusiła i widziałem, że ludzi jest mnóstwo. Może jutro zajdę do Biedronki ale podejrzewam, że już będzie wyczyszczone. Jutro lub we wtorek zachodzę na bazarek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi