Skocz do zawartości

[skowyt1627] skromny sezon 2025/26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i witam wszystkich ponownie. Jak co roku, chcąc się pochwalić, wrzucam posiadany asortyment :D
Niestety, na ten moment są same pozostałości z poprzednich lat. Spore wydatki w tym roku nie pozwoliły jeszcze na zakupy. Kto wie, może coś jeszcze dojdzie

piro 2025.jpg

• Like 1
Opublikowano

Jak dla mnie, to nie do końca podchodzi pod skromność ; P

To nie jest wyjście na parę pyknięć 🤏, tylko robota do przerobienia ⚒️ 🔥

Opublikowano

Soczyście jak na pozostałości :D Bardzo dobre wyrzutnie, szczególnie Gold Edyszyn jedna z lepszych wyrzutni 50MM w klasie amatorskiej, kompot od Riakeo i do tego Thermo Nuclear. Znalazły się także fajne rakiety i bardzo mocne petardy. Moździerz Artillery Shells jako namiastka starych czasów, swoją drogą chyba każdy chociaż raz miał okazję z niego strzelać. 👍

Opublikowano
48 minut temu, Grvby napisał(a):

Soczyście jak na pozostałości :D Bardzo dobre wyrzutnie, szczególnie Gold Edyszyn jedna z lepszych wyrzutni 50MM w klasie amatorskiej, kompot od Riakeo i do tego Thermo Nuclear. Znalazły się także fajne rakiety i bardzo mocne petardy. Moździerz Artillery Shells jako namiastka starych czasów, swoją drogą chyba każdy chociaż raz miał okazję z niego strzelać. 👍

Właśnie z Gold Edyszyn jest taki problem, że mega szkoda mi jej odpalać XD. Nigdzie nie mogę znaleźć egzemplarza do kupienia, żeby był na zaś. Co prawda na stronie SR Pyro widziałem wyrzutnię o tym samym kodzie, ale już pod inną nazwą --> Gold Edition Scorpio. ale nie jest ona nigdzie dostępna do kupienia