Skocz do zawartości

[Mroczny] Takie tam #nie pamiętam który numer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, w tym roku późno bo jakoś tak nie miałem planów na sylwestra ale okazało się, że jednak trzeba jakiś pokaz zrobić i coś się pobawić więc jestem :DDD

Plan na pokaz jakiś jest i na pewno będzie dużo kolorów i złota + jakieś dziwne pomysły xdd 

Więc jak już jesteśmy przy dziwnych elementach pokazu to odwiedziłem niedawno Funke w Słubicach i kupiłem 20 rakiet Smiely Face które użyję w pokazie 

qsoAaIF.jpeg

Do tego zakupiłem 3x PXC219 jako kolejny element pokazu

YB6hOtI.jpeg

Do zestawu dołączą także kostki z serii Tropic Pro które kupiłem od Mpi 😜 jakoś dwa lata temu i nie było okazji ich wykorzystać + kilka kostek z poprzedniego roku których nie użyłem poprzedniego sylwestra 

• Thanks 2
Opublikowano

Dla heheszków pokaz będzie złożony z uśmieszków. Zawsze chciałem spróbować tych rakiet z efektem w kształcie czegoś, w tym przypadku w kształcie twarzy z uśmiechem. Na grafice te Smiley Face nie wyglądają na 3", nawet cena na to nie wskazuje, chociaż 3" mają w nazwie. 

Wszedłem sobie z ciekawości na stronę, a tam "brak w magazynie". Czyżbyś wykupił wszystkie?

Opublikowano

Miło Cię widzieć, fajnie że kolejny raz szykuje się uderzenie, wyrzutnie klasa sama w sobie, złota będzie multum, rakiety które bardzo Ciężko kupić nie po drodze mi do Słubic ale może kiedyś. ALE PRAWDZIWA WYRZUTNIA TO JEST ZA WYRZUTNIAMI 😁😁

Opublikowano

Z tyłu to Nissan 350 Z czy 370 😎🤩?