Mroczny 174 Opublikowano 4 godziny temu Siema, w tym roku późno bo jakoś tak nie miałem planów na sylwestra ale okazało się, że jednak trzeba jakiś pokaz zrobić i coś się pobawić więc jestem :DDD Plan na pokaz jakiś jest i na pewno będzie dużo kolorów i złota + jakieś dziwne pomysły xdd Więc jak już jesteśmy przy dziwnych elementach pokazu to odwiedziłem niedawno Funke w Słubicach i kupiłem 20 rakiet Smiely Face które użyję w pokazie Do tego zakupiłem 3x PXC219 jako kolejny element pokazu Do zestawu dołączą także kostki z serii Tropic Pro które kupiłem od Mpi jakoś dwa lata temu i nie było okazji ich wykorzystać + kilka kostek z poprzedniego roku których nie użyłem poprzedniego sylwestra 2 Cytuj
mantis 550 Opublikowano 3 godziny temu Dla heheszków pokaz będzie złożony z uśmieszków. Zawsze chciałem spróbować tych rakiet z efektem w kształcie czegoś, w tym przypadku w kształcie twarzy z uśmiechem. Na grafice te Smiley Face nie wyglądają na 3", nawet cena na to nie wskazuje, chociaż 3" mają w nazwie. Wszedłem sobie z ciekawości na stronę, a tam "brak w magazynie". Czyżbyś wykupił wszystkie? Cytuj
Grvby 181 Opublikowano 28 minut temu Miło Cię widzieć, fajnie że kolejny raz szykuje się uderzenie, wyrzutnie klasa sama w sobie, złota będzie multum, rakiety które bardzo Ciężko kupić nie po drodze mi do Słubic ale może kiedyś. ALE PRAWDZIWA WYRZUTNIA TO JEST ZA WYRZUTNIAMI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi