Kamil911 152 Opublikowano 7 godzin temu Hej. Przedstawiam stuff na tem rok skromnie ale zawsze coś. Pozdro Cytuj
mantis 535 Opublikowano 5 godzin temu Dla niektórych jest to najlepszy rodzaj fajerwerków. Nie mam swojego jednego ulubionego rodzaju fajerwerków, bo sądzę, że dobrze mieć po trochu różnych rodzajów, dlatego napiszę, że traktuję to jako bardzo pocieszny pirobajer, w którego też się w tym roku wyposażyłem. Z pewnością oglądanie efektu startu i wzlotu daje najwięcej satysfakcji. Cytuj
Kamil911 152 Autor Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, damian7878 napisał(a): Chyba malowanie też zaplanowałeś na Sylwestra Dzieki za komenta Damian. Może być i w sylwestra.. zależy od natchnienia xD 1 minutę temu, mantis napisał(a): Dla niektórych jest to najlepszy rodzaj fajerwerków. Nie mam swojego jednego ulubionego rodzaju fajerwerków, bo sądzę, że dobrze mieć po trochu różnych rodzajów, dlatego napiszę, że traktuję to jako bardzo pocieszny pirobajer, w którego też się w tym roku wyposażyłem. Z pewnością oglądanie efektu startu i wzlotu daje najwięcej satysfakcji. Dla mnie absolutny top jeśli chodzi o pirobajer a umocniło mnie to szczególnie w przekonaniu rok temu kiedy odpaliłem taże 6 circo Tropica takich samych jak te na zdjęciu to było takie emocjonalne wydarzenie ponieważ wszystkie są z pięknym efektem peoni wysokiej jakości mam na myśli że nie to 2 gwiazdki na krzyż tylko pięknie intensywne i długo utrzymujący się kolor czerwieni i zieleni lecz gwiazdki zielone podczas rozrzutu zdecydowanie mocniej świeciły nie spotkałem sie z czymś takim bo ja wiem coś jak Uran.. no mniejsza o większe mega efekt mam nadzieje że TXR321 Cyroblitz też sobą coś więcej zaprezentuje. Dzieki za komenta Mantis. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi