sebastiank96 5 Opublikowano Środa o 19:30 Witam czy ktoś orientuje się, czy akumulatorki AA nadają się do systemu, czy nie będzie problemu z odpalaniem zapalników ? Cytuj
1 mantis 534 Opublikowano Środa o 20:45 Podejrzewam, że obawiasz się tego, że akumulatorki AA z napięciem 1.2 V mogą nie działać tak samo jak jednorazowe baterie alkaliczne z napięciem 1.5 V. Moim zdaniem nie powinno być problemu chociaż nigdy nie próbowałem. Zawołam kogoś kto powinien mieć wiedzę w temacie z racji na częste wykorzystywanie systemów: @KrychFire 1 Cytuj
0 sebastiank96 5 Autor Opublikowano Czwartek o 12:10 12 kanałowy kfe 2203 Tak właśnie się zastanawiam czy zamiast zwykłych bateri akumulatorki dadzą radę bo wkurza mnie kupowanie co roku bateri a w tym systemie wchodzi 9 sztuk Cytuj
0 sebastiank96 5 Autor Opublikowano Czwartek o 16:48 5 godzin temu, KrychFire napisał(a): Nadają się 1.5V, jakich systemów używasz? Kfe 2203 Kingdom 12 kanałowy wchodzi 9 bateri aa Cytuj
0 mantis 534 Opublikowano 3 godziny temu Najlepiej byłoby porobić jakieś testy na akumulatorach 1.2 V jeśli nie szkoda Ci zapalników. Oczywiście musiałbyś trzymać system chwilę na zimnie na podwórku, aby zobaczyć czy na przykład po połowie godziny bycia na zimnie dalej odpali zapalniki. Ewentualnie odśwież temat bliżej sylwestra, gdy będzie więcej ludzi. Cytuj
Pytanie
sebastiank96 5
Witam czy ktoś orientuje się, czy akumulatorki AA nadają się do systemu, czy nie będzie problemu z odpalaniem zapalników ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi