sebastiank96 5 Opublikowano wczoraj o 19:30 Witam czy ktoś orientuje się, czy akumulatorki AA nadają się do systemu, czy nie będzie problemu z odpalaniem zapalników ? Cytuj
1 mantis 534 Opublikowano 23 godziny temu Podejrzewam, że obawiasz się tego, że akumulatorki AA z napięciem 1.2 V mogą nie działać tak samo jak jednorazowe baterie alkaliczne z napięciem 1.5 V. Moim zdaniem nie powinno być problemu chociaż nigdy nie próbowałem. Zawołam kogoś kto powinien mieć wiedzę w temacie z racji na częste wykorzystywanie systemów: @KrychFire 1 Cytuj
0 sebastiank96 5 Autor Opublikowano 8 godzin temu 12 kanałowy kfe 2203 Tak właśnie się zastanawiam czy zamiast zwykłych bateri akumulatorki dadzą radę bo wkurza mnie kupowanie co roku bateri a w tym systemie wchodzi 9 sztuk Cytuj
0 sebastiank96 5 Autor Opublikowano 3 godziny temu 5 godzin temu, KrychFire napisał(a): Nadają się 1.5V, jakich systemów używasz? Kfe 2203 Kingdom 12 kanałowy wchodzi 9 bateri aa Cytuj
Pytanie
sebastiank96 5
Witam czy ktoś orientuje się, czy akumulatorki AA nadają się do systemu, czy nie będzie problemu z odpalaniem zapalników ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi