damian7878 101 Opublikowano 1 Września Witam serdecznie po raz x. W tym roku będzie grubo, tak jak w najlepszych latach . Zapraszam do tematu Cytuj
mantis 554 Opublikowano 1 Września Pokaźne doładowanie. JW200 i JW201 będzie potrawą na wielu polskich stołach. Wciąż niesłabnąca popularność Brocade Skyterror, swego czasu jedna z najczęściej wybieranych wyrzutni. Co to za okrągła naklejka na środku tej jorgowskiej fontanny? Co w tym kółeczku jest napisane? 1 Cytuj
Moloch 183 Opublikowano 1 Września Super zakupki i nawet wiem skąd taka mała promka się trafiła conie? Fightera i Euphorię za 70-80 zł zakupić to naprawdę dobra sprawa. Gdyby nie to, że mam po kokardkę schowanego piro to też bym kupił. 1 Cytuj
damian7878 101 Autor Opublikowano 1 Września 4 godziny temu, mantis napisał(a): Pokaźne doładowanie. JW200 i JW201 będzie potrawą na wielu polskich stołach. Wciąż niesłabnąca popularność Brocade Skyterror, swego czasu jedna z najczęściej wybieranych wyrzutni. Co to za okrągła naklejka na środku tej jorgowskiej fontanny? Co w tym kółeczku jest napisane? A wiesz co nawet nie wiem, w piątek wracam z Warszawy to zobaczę. Cytuj
drewniak 25 Opublikowano 2 Września Zapowiada się ciekawie, skusiłeś mnie na tego fightera Brocade SkyTerror zapodział mi się między kartonami i leżał tak 2 lata, trzeba będzie go w końcu odpalić. Cytuj
mantis 554 Opublikowano 14 Listopada O proszę, jakie classico: Samum i Song. Musiało coś wlecieć tu ze sprzedaży prywatnej, bo JW80 już więcej nie sieją. Rakiety Exclusive Collection z metalizowaną obudową - dla mnie wygląd tych rakiet to cudo, blask. Cytuj
Moloch 183 Opublikowano 14 Listopada O widzę, że jednak się skusiłeś na JW80 super No i klasyki Song i Samum miodek Cytuj
mantis 554 Opublikowano 29 Listopada Słynny Ozon by Firawerkoman, projekt naszego forumowicza Skusiłeś się na gruby kaliber, albo jak to Jorge lubi reklamować - na BIG SIZE. Cytuj
damian7878 101 Autor Opublikowano 30 Listopada I oto ostatnia paczka w tym roku. Temat zakupów na rok 2025 zamknięty . Zdjęcie całości wleci z pewnością Cytuj
Pyrolo 80 Opublikowano Niedziela o 21:49 (edytowane) Dobry stuff sie szykuje sprawdzone pozycje wiekszośc sam przestrzelałem w ostatnich 2 latach . Na pewno nie zawiedziess sie na Jw80 i Tw718 duże gęste efekty w obu . Jeszcze jakaś solidna kątówka w Z-shape albo rowki i jakies salutki i fajny pokaziķ idzie z tego złożyc Edytowane Niedziela o 21:51 przez Pyrolo Cytuj
Grvby 182 Opublikowano wczoraj o 06:59 Jest wszystko czego potrzeba, stare kultowe już kostki jak i te nowsze, zawsze lubiłem takie połączenia Brocade skyterror, samum, line V, goliat i TW718 te widziałem na żywo i na pewno się na nich nie zawiedziesz. Nie zabrakło też rakiet oraz artykułów do zabawy. Bardzo ładny zestaw. Cytuj
mantis 554 Opublikowano wczoraj o 07:22 F6K Kings Fountain wygląda na egzotyka, trochę jakby ściągnięty z Ameryki. Rzecz o zbliżonej nazwie F6K King Fountain jest u importera Klasek. Czy to co masz, to również jest Klasek, tylko jakaś inna etykieta? Cytuj
damian7878 101 Autor Opublikowano 2 godziny temu W dniu 8.12.2025 o 08:22, mantis napisał(a): F6K Kings Fountain wygląda na egzotyka, trochę jakby ściągnięty z Ameryki. Rzecz o zbliżonej nazwie F6K King Fountain jest u importera Klasek. Czy to co masz, to również jest Klasek, tylko jakaś inna etykieta? To jest klasek. Pierwszy raz mam fontannę od tego importeta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi