Homer 10 Opublikowano Środa o 12:02 (edytowane) Na dobry początek , ale to jeszcze nie koniec. Dojdzie trochę 20mm i może jakaś 30mm. Do tego trochę pierdół dla dzieci. Nie widać za bardzo gaoo. To born z craclingiem. Edytowane Środa o 12:05 przez Homer Cytuj
PiroMan25 94 Opublikowano Środa o 16:47 Te fontanny cracklingowe od jorge to pamiętam jak 10 lat temu się tym bawiłem. Świetny pirobajer. 38mm od srpyro jest mocno zachwalane, sam się zastanawiam czy nie dać szansy. Miejmy nadzieję że trafiła ci się święcona partia Cytuj
Homer 10 Autor Opublikowano 6 godzin temu No te fontanny są mega fajne przed sylwestrem. Trwają i trwają końca nie widać. Całkiem niezłym bajerem dla mnie są też stroboskopy. W sylwestra zawsze odpalam po kilka sztuk prawie jednocześnie i stawiam na słupkach co około 10m to z 50-70m jest biała ściana. Odpalonych kilka strobo jak się domyślam na wsi może być widoczne z dość dużej odległości a u nas jest to na polu. Jeśli chodzi o tą 38mm to kupiłem na próbę żeby się przekonać czy ma to wyraźna przewagę nad dobrymi 30mm. Dla mnie to spory koszt, bo mnie cieszą fajne 20mm i co roku wszystkiego mam za mało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi