Pironet.pl 4 Opublikowano 16 Maja Cześć forum! Zapraszamy wszystkich do sklepu internetowego Pironet.pl Ogromny wybór i regularne mega promocje na fajerwerki! Szybka wysyłka w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia Darmowa dostawa dla zamówień od 400zł Zawsze znajdziecie u nas nowości od topowych polskich i europejskich importerów! Mega zniżka dla naszego forum! Ruszamy z kodem rabatowym FORUM15 dającym -15% zniżki! Wbijaj na www.pironet.pl i daj ognia razem z nami! Mamy też całoroczny sklep stacjonarny w Zgorzelcu, przy ul. Kościuszki 34. Zapraszamy! Aktualne godziny otwarcia znajdziesz na google oraz na dole naszej strony internetowej. 4 Cytuj
drewniak 25 Opublikowano 2 Września Wysyłka ekspres, dobre ceny i promocje. Zwracają uwagę na komentarze przy zamówieniu. Jednym słowem petarda Nic tylko zamawiać Cytuj
tomek1212 0 Opublikowano 3 Listopada siema w tym sklepie sprawdzaja wiek czy nei a jak rtak to poleccie jakis inny sklep dziena z gory Cytuj
sebastiank96 5 Opublikowano 5 Listopada (edytowane) @tomek1212 W każdym sklepie z fajerwerkami sprawdzają wiek, tego wymaga polskie prawo, jeśli jesteś niepełnoletni to zamów za zgodą rodziców na nich. Edytowane 5 Listopada przez sebastiank96 Cytuj
tomek1212 0 Opublikowano 5 Listopada 59 minut temu, sebastiank96 napisał(a): @tomek1212 W każdym sklepie z fajerwerkami sprawdzają wiek, tego wymaga polskie prawo, jeśli jesteś niepełnoletni to zamów za zgodą rodziców na nich. nie ma u mnie szans ze mi pozwola a np do paczkomatu samemu? albo jakas inna opcja np allegro? albo cos innego Cytuj
Moloch 186 Opublikowano 5 Listopada 7 minut temu, tomek1212 napisał(a): nie ma u mnie szans ze mi pozwola a np do paczkomatu samemu? albo jakas inna opcja np allegro? albo cos innego Musisz zamawiać za zgodą rodziców. Do paczkomatu oczywiście możesz zamówić również. Tak działa prawo w Polsce. 1 Cytuj
ponczo12496 29 Opublikowano 11 Grudnia Polecam sklep. Wszystko ok. Paczka bardzo dobrze zapakowana. Ceny również atrakcyjne. Cytuj
damian7878 101 Opublikowano 12 Grudnia Również polecam sklep! Paczka wzorowo pakowana, szeroki wybór produktów i ceny nie nabite. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi