Skocz do zawartości

Jaka przenośna konsola  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jaką konsole bys wybrał :)

• Anbernic
      0
    • Sup
      0
    • Nintendo switch oled
      0
    • Steam Deck
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Poszukuje mobilnej konsolki do gry tzw. hand helda i teraz tak, głównie chodzi mi o emulatory i w tym najbardziej zyskuje konsola Anbernic tylko.. jaki model ? :) bo ich mnóstwo i sam juz nwm ewentualnie jak macie jakies inne propozycje co do konsolek to piszcie rozważe wszystkie opcje myślałem nad nintendo switch oled lecz gry do tej konsoli są B.drogie i srednio mi sie widzi gra w jakiegoś Fortnite za miliony złotówek. 

Opublikowano (edytowane)

Padło na steam deck 1tb :) Zamykam !

Edytowane przez Kamil911
zmiana konsoli
  • Kamil911 zablokował(a) ten temat
  • Kamil911 odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Steam.Deck to porazka przez duze P. Nadal poszukuje mobilnej konsolki :) Może macie coś na oku?

Opublikowano

Siostrzeniec ma Switcha i jest zadowolony.

Opublikowano
W dniu 24.04.2025 o 17:47, Kamil911 napisał(a):

głównie chodzi mi o emulatory

W takim razie pomyśl o kontrolerze bezprzewodowym do telefonu. Na telu instalujesz jakiś darmowy emulator i pobierasz do niego romy a potem tylko konfigurujesz pada. Jedyną wadą takiego rozwiązania jest to że te tanie pady łączą się po bluetooth, które ma zauważalny "input lag". Ale te nieco lepsze nie powinny mieć tego problemu.

W dniu 14.01.2026 o 06:41, Kamil911 napisał(a):

Steam.Deck to porazka przez duze P

Jakie wady widzisz w steam decku? Słyszałem o nim same dobre opinie.

4 godziny temu, Moloch napisał(a):

Siostrzeniec ma Switcha i jest zadowolony.

Switch ma zamknięty system. Nie da rady na niego wgrać emulatora bez mocnego kombinowania.

Opublikowano
47 minut temu, PiroMan25 napisał(a):

W takim razie pomyśl o kontrolerze bezprzewodowym do telefonu. Na telu instalujesz jakiś darmowy emulator i pobierasz do niego romy a potem tylko konfigurujesz pada. Jedyną wadą takiego rozwiązania jest to że te tanie pady łączą się po bluetooth, które ma zauważalny "input lag". Ale te nieco lepsze nie powinny mieć tego problemu.

Jakie wady widzisz w steam decku? Słyszałem o nim same dobre opinie.

Switch ma zamknięty system. Nie da rady na niego wgrać emulatora bez mocnego kombinowania.

Na początku myslałem o kontrolerze ale nie będe zasyfiał sobie tele rozumiesz. Steam Deck jest nie wygodny przy dłuzszych sesjach w wymagajace tytuły chodzi o chwyt do tego jest wielki ciężki nieporęczny nie ergonomiczny.