PiroNeo 18 Opublikowano 26 Marca 2025 Hej , no to co zaczynami powoli zbierać dodam że w tym roku będzie najwięcej testów z RiaKeo jak i zapewne sam stuff zapełni się nimi , taki plan a jak wyjdzie to jeszcze zobaczymy Cytuj
Koopacz 63 Opublikowano 31 Marca 2025 Witam Filmiki od As Fajerwerki nagrywane na moim poligonie . Oczywiście ból pewnej części ciała pół wioski miało i psy na mnie wieszali. Ta 49 strzałowa kątówka na żywo prezentuje się pięknie. Podejrzewam ,że PXC219 zakupiona w wyżej wymienionym sklepie - cenowo dosyć dobrze wypada. Stuff zacnie się zaczyna u Ciebie. Pozdrawiam 1 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2025 (edytowane) Kolejna piękna dołącza do stuffa Edytowane 5 Kwietnia 2025 przez PiroNeo Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Kolejna dostawa na stuff 2025/2026 x2 TW702 WYRZUTNIA 2/1 25S 48mm TW718 WYRZUTNIA 2/1 49S 30mm Cytuj
Pyrolo 82 Opublikowano 21 Kwietnia 2025 Mam cichą nadzieję że przetestujesz wcześniej tą 702 bo od miesiąca się na nią czaje ale zdecydować ciężko 1 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Dzisiejsza dostawa ( dołączają do stuffu sylwestrowego 2025/2026) Funke Aethra Z-1 - 20mm (63 strzałowa) (Partia najnowsza 2024) Filmik dostępny na funke fajerwerki YT Ten brokatowy ogon .... można się zakochać 0,0 ! W dniu 21.04.2025 o 13:35, ArbTree napisał(a): Mam cichą nadzieję że przetestujesz wcześniej tą 702 bo od miesiąca się na nią czaje ale zdecydować ciężko Na YT są filmiki niestety nie dostałem jeszcze na testy i nwm czy wgl dostanę Cytuj
Pyrolo 82 Opublikowano 22 Kwietnia 2025 8 godzin temu, PiroNeo napisał(a): Na YT są filmiki niestety nie dostałem jeszcze na testy i nwm czy wgl dostanę Wiem że są, ale to 1 kostka nagrana przez kilka os w tym samym momencie . Na discordzie w normalnej cenie stoi u zależy gdzie tam brałeś. Cytuj
Moloch 199 Opublikowano 21 Czerwca 2025 Sporo stuffu masz od sponsorów? Czy jednak sam kupujesz? Cytuj
mantis 586 Opublikowano 24 Lipca 2025 Jorge teraz sporo nowości wystawił na swojej stronie z Riakeo. W oficjalnej zakładce dla Riakeo jest 19 pozycji, ale nie umieścili w niej Posejdona, który jest w nowościach, a nie ma go w zakładce Riakeo, więc w chwili pisania tego posta jest na ten moment 20 pozycji, ale nie widzę wśród nich kompotu Extraordinary i kostki Aurora. Myślę, że to kwestia czasu aż uzupełnią stronkę pełnym pakietem nowości dla 2025 roku, ewentualnie będą mieli inna ofertę Riakeo niż reszta polskich importerów - część rzeczy będzie wspólna w ofercie, a część różniąca się. Po samej etykiecie z tyłu idzie dojść, czy kostka jest ściągana przez Triplexa, Jorge czy Klaska? Od jakiego importera są Twoje wyrzutnie? Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 24 Lipca 2025 1 godzinę temu, mantis napisał(a): Jorge teraz sporo nowości wystawił na swojej stronie z Riakeo. W oficjalnej zakładce dla Riakeo jest 19 pozycji, ale nie umieścili w niej Posejdona, który jest w nowościach, a nie ma go w zakładce Riakeo, więc w chwili pisania tego posta jest na ten moment 20 pozycji, ale nie widzę wśród nich kompotu Extraordinary i kostki Aurora. Myślę, że to kwestia czasu aż uzupełnią stronkę pełnym pakietem nowości dla 2025 roku, ewentualnie będą mieli inna ofertę Riakeo niż reszta polskich importerów - część rzeczy będzie wspólna w ofercie, a część różniąca się. Po samej etykiecie z tyłu idzie dojść, czy kostka jest ściągana przez Triplexa, Jorge czy Klaska? Od jakiego importera są Twoje wyrzutnie? Ta etykieta z tyłu po PL z triplexa i lonty podpisane po PL i małym druczkiem triplex No będą co chwile zjeżdżać nowe dostawy riakeo w triplexie czy jorge Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi