PiroNeo 18 Posted March 26, 2025 Hej , no to co zaczynami powoli zbierać dodam że w tym roku będzie najwięcej testów z RiaKeo jak i zapewne sam stuff zapełni się nimi , taki plan a jak wyjdzie to jeszcze zobaczymy Quote
Koopacz 63 Posted March 31, 2025 Witam Filmiki od As Fajerwerki nagrywane na moim poligonie . Oczywiście ból pewnej części ciała pół wioski miało i psy na mnie wieszali. Ta 49 strzałowa kątówka na żywo prezentuje się pięknie. Podejrzewam ,że PXC219 zakupiona w wyżej wymienionym sklepie - cenowo dosyć dobrze wypada. Stuff zacnie się zaczyna u Ciebie. Pozdrawiam 1 Quote
PiroNeo 18 Author Posted April 5, 2025 (edited) Kolejna piękna dołącza do stuffa Edited April 5, 2025 by PiroNeo Quote
PiroNeo 18 Author Posted April 20, 2025 Kolejna dostawa na stuff 2025/2026 x2 TW702 WYRZUTNIA 2/1 25S 48mm TW718 WYRZUTNIA 2/1 49S 30mm Quote
Pyrolo 84 Posted April 21, 2025 Mam cichą nadzieję że przetestujesz wcześniej tą 702 bo od miesiąca się na nią czaje ale zdecydować ciężko 1 Quote
PiroNeo 18 Author Posted April 22, 2025 Dzisiejsza dostawa ( dołączają do stuffu sylwestrowego 2025/2026) Funke Aethra Z-1 - 20mm (63 strzałowa) (Partia najnowsza 2024) Filmik dostępny na funke fajerwerki YT Ten brokatowy ogon .... można się zakochać 0,0 ! W dniu 21.04.2025 o 13:35, ArbTree napisał(a): Mam cichą nadzieję że przetestujesz wcześniej tą 702 bo od miesiąca się na nią czaje ale zdecydować ciężko Na YT są filmiki niestety nie dostałem jeszcze na testy i nwm czy wgl dostanę Quote
Pyrolo 84 Posted April 22, 2025 8 godzin temu, PiroNeo napisał(a): Na YT są filmiki niestety nie dostałem jeszcze na testy i nwm czy wgl dostanę Wiem że są, ale to 1 kostka nagrana przez kilka os w tym samym momencie . Na discordzie w normalnej cenie stoi u zależy gdzie tam brałeś. Quote
mantis 586 Posted July 24, 2025 Jorge teraz sporo nowości wystawił na swojej stronie z Riakeo. W oficjalnej zakładce dla Riakeo jest 19 pozycji, ale nie umieścili w niej Posejdona, który jest w nowościach, a nie ma go w zakładce Riakeo, więc w chwili pisania tego posta jest na ten moment 20 pozycji, ale nie widzę wśród nich kompotu Extraordinary i kostki Aurora. Myślę, że to kwestia czasu aż uzupełnią stronkę pełnym pakietem nowości dla 2025 roku, ewentualnie będą mieli inna ofertę Riakeo niż reszta polskich importerów - część rzeczy będzie wspólna w ofercie, a część różniąca się. Po samej etykiecie z tyłu idzie dojść, czy kostka jest ściągana przez Triplexa, Jorge czy Klaska? Od jakiego importera są Twoje wyrzutnie? Quote
PiroNeo 18 Author Posted July 24, 2025 1 godzinę temu, mantis napisał(a): Jorge teraz sporo nowości wystawił na swojej stronie z Riakeo. W oficjalnej zakładce dla Riakeo jest 19 pozycji, ale nie umieścili w niej Posejdona, który jest w nowościach, a nie ma go w zakładce Riakeo, więc w chwili pisania tego posta jest na ten moment 20 pozycji, ale nie widzę wśród nich kompotu Extraordinary i kostki Aurora. Myślę, że to kwestia czasu aż uzupełnią stronkę pełnym pakietem nowości dla 2025 roku, ewentualnie będą mieli inna ofertę Riakeo niż reszta polskich importerów - część rzeczy będzie wspólna w ofercie, a część różniąca się. Po samej etykiecie z tyłu idzie dojść, czy kostka jest ściągana przez Triplexa, Jorge czy Klaska? Od jakiego importera są Twoje wyrzutnie? Ta etykieta z tyłu po PL z triplexa i lonty podpisane po PL i małym druczkiem triplex No będą co chwile zjeżdżać nowe dostawy riakeo w triplexie czy jorge Quote
Recommended Posts