PiroMan25 107 Autor Opublikowano 19 godzin temu Stuff 2025. Szarej tomaszkowej kostki nie ma na zdjęciu, bo nie bardzo wiem w którym momencie pokazu ją odpalić. To taki zabytek że już wolę ją zostawić na przyszły rok niż jakbym miał być niezadowolony z jej umiejscowienia w pokazie. Kartonika kellerów też nie ma, bo stwierdziłem że jednak je sobie zostawię do kolekcji. Zabytkowe rakiety szelkowe są, bo jeszcze się nie zdecydowałem co z nimi zrobić. Pewnie część odpalę a niektóre zostawię. Oczywiście nagram odpalone sztuki Na ostatnim zdjęciu są niektóre pozostałości które prawdopodobnie w tym roku wystrzelę. Niektóre, bo wszystkich pirobajerów, singli, petard itp nie chciało mi się wyciągać xD. Znając życie to się nie powstrzymam i dojdzie jeszcze coś z marketów, ale wolałem już powyciągać dotychczasowe zakupy i zrobić zdjęcie dopóki mi się jeszcze chce Pozdro W dniu 9.12.2025 o 20:40, mantis napisał(a): Mają jeszcze trochę takich w Etnie? W etnie już od dawna nie ma zabytków. Zakupy prywatnie na discordzie. W dniu 9.12.2025 o 20:40, mantis napisał(a): Efekt tego zupełnie nieznany, ale może w parze do starego wieku ma jakiś stary unikatowy efekt? Rakieta w woreczku z czarnymi paskami ma na "szelce" napis crackling. Inne mają green peony i co ciekawe green ring with red hearth. Reszta w ogóle nie ma opisanych efektów W dniu 9.12.2025 o 21:25, Moloch napisał(a): Ale Ty zabytki ogarniasz nieźle. Jakoś mnie nudzi to co jest na sklepach. Tym bardziej z rakiet, wybór sensownych rzeczy jest malutki. Coś mnie przyciąga do zabytkowej pirotechniki, a jak nie ma z danego produktu filmów to już w ogóle. Jest ta niepewność co kiedyś, nie wiadomo jaki będzie efekt i jak wypadnie Cytuj
mantis 556 Opublikowano 18 godzin temu Musiałeś trochę sam ze sobą się pohandlować o to, co umieścić na zdjęciu, bo będzie odpalone w tym roku, a co odstawić na bocznicę do kolekcji lub na następny rok. Ten zabytkowy komponent jest dla kogoś takiego jak ja zachętą do regularnego odwiedzanie tego tematu. Zresztą dałem o tym po sobie znać decydując się na zabytkowe wodospady, aby mieć też trochę takich pozycji u siebie. Określiłbym ten stuff jako oś czasu, bo są tu obecne fajery od całkiem starych, średnio starych, średnio nowych, po nowe i najnowsze, wliczając w to tegoroczne nowości. Zróżnicowany nie tylko czasowo, ale też pod względem rodzajów fajerwerków. Tej ilości Lupo P1 Gold to zazdroszczę. Mam nadzieję, że walną tak mocno jak wynika to z pogłosek. 1 Cytuj
Grvby 184 Opublikowano 1 godzinę temu Ale się rozpędziłeś, TW710 to jest miazga, sprawdzone i wytestowane. Kątowej wyrzutni w papierowej poligrafii jeszcze na żywo nie widziałem ale chłopaki z OSP taką zakupili na ten rok więc będzie mi dane zobaczyć Seria big bang od Jorge to już klasyk, wpadło Ci także dużo mocnych petard, mimo lat też lubię sobie coś mocnego odpalić. Te zabytkowe rakiety chyba lepiej będzie odpalać z dala od zabudowań 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi