PiroMan25 107 Autor Opublikowano 2 godziny temu Stuff 2025. Szarej tomaszkowej kostki nie ma na zdjęciu, bo nie bardzo wiem w którym momencie pokazu ją odpalić. To taki zabytek że już wolę ją zostawić na przyszły rok niż jakbym miał być niezadowolony z jej umiejscowienia w pokazie. Kartonika kellerów też nie ma, bo stwierdziłem że jednak je sobie zostawię do kolekcji. Zabytkowe rakiety szelkowe są, bo jeszcze się nie zdecydowałem co z nimi zrobić. Pewnie część odpalę a niektóre zostawię. Oczywiście nagram odpalone sztuki Na ostatnim zdjęciu są niektóre pozostałości które prawdopodobnie w tym roku wystrzelę. Niektóre, bo wszystkich pirobajerów, singli, petard itp nie chciało mi się wyciągać xD. Znając życie to się nie powstrzymam i dojdzie jeszcze coś z marketów, ale wolałem już powyciągać dotychczasowe zakupy i zrobić zdjęcie dopóki mi się jeszcze chce Pozdro W dniu 9.12.2025 o 20:40, mantis napisał(a): Mają jeszcze trochę takich w Etnie? W etnie już od dawna nie ma zabytków. Zakupy prywatnie na discordzie. W dniu 9.12.2025 o 20:40, mantis napisał(a): Efekt tego zupełnie nieznany, ale może w parze do starego wieku ma jakiś stary unikatowy efekt? Rakieta w woreczku z czarnymi paskami ma na "szelce" napis crackling. Inne mają green peony i co ciekawe green ring with red hearth. Reszta w ogóle nie ma opisanych efektów W dniu 9.12.2025 o 21:25, Moloch napisał(a): Ale Ty zabytki ogarniasz nieźle. Jakoś mnie nudzi to co jest na sklepach. Tym bardziej z rakiet, wybór sensownych rzeczy jest malutki. Coś mnie przyciąga do zabytkowej pirotechniki, a jak nie ma z danego produktu filmów to już w ogóle. Jest ta niepewność co kiedyś, nie wiadomo jaki będzie efekt i jak wypadnie Cytuj
mantis 556 Opublikowano 1 godzinę temu Musiałeś trochę sam ze sobą się pohandlować o to, co umieścić na zdjęciu, bo będzie odpalone w tym roku, a co odstawić na bocznicę do kolekcji lub na następny rok. Ten zabytkowy komponent jest dla kogoś takiego jak ja zachętą do regularnego odwiedzanie tego tematu. Zresztą dałem o tym po sobie znać decydując się na zabytkowe wodospady, aby mieć też trochę takich pozycji u siebie. Określiłbym ten stuff jako oś czasu, bo są tu obecne fajery od całkiem starych, średnio starych, średnio nowych, po nowe i najnowsze, wliczając w to tegoroczne nowości. Zróżnicowany nie tylko czasowo, ale też pod względem rodzajów fajerwerków. Tej ilości Lupo P1 Gold to zazdroszczę. Mam nadzieję, że walną tak mocno jak wynika to z pogłosek. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi