Kulina98 20 Autor Opublikowano Środa o 07:24 Tak prezentuje się całość. Pewnie dojdzie coś z marketów i od lokalnych sprzedawców. Pozdrawiam. 1 Cytuj
mantis 566 Opublikowano Środa o 15:21 Stuff typu "same konkrety" ze ścianą złożoną z prawie samych wyrzutni. Riakeo, Jorge, Srpyro, Piromaxa i nawet jeden Albert. Cytuj
Moloch 187 Opublikowano wczoraj o 20:53 Fajna zbieranina, cześć widziałem i odpalałem. Nie ma tutaj chyba słabej pozycji. Bardzo dobre zbiory. Cytuj
Kulina98 20 Autor Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 17.12.2025 o 16:21, mantis napisał(a): Stuff typu "same konkrety" ze ścianą złożoną z prawie samych wyrzutni. Riakeo, Jorge, Srpyro, Piromaxa i nawet jeden Albert. Jest też parę pączek titanblitzów 5 crackling, fp3 i exploder 5 ale nie wrzucałem 22 godziny temu, Moloch napisał(a): Fajna zbieranina, cześć widziałem i odpalałem. Nie ma tutaj chyba słabej pozycji. Bardzo dobre zbiory. Dzięki bardzo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi