Kulina98 13 Posted January 10 (edited) Witam. Po 5 latach rozłąki z pirotechniką wróciłem do dawnej pasji. Tutaj małe zakupy styczniowe. Pozdrawiam. Edited January 10 by Kulina98 Quote
Mitaś 9 Posted January 10 Witam Myślałem kiedyś co z kolegą, a tu proszę powrót z grubej rury - Dwie bardzo dobre pozycje. POZDRAWIAM Quote
mantis 488 Posted January 10 Teraz dobry moment na łowy. Dwie solidne kostki. Nie widzę co dokładnie, ale nawet gratis wleciał Quote
Koopacz 57 Posted January 11 (edited) Witam Na plaży w Niechorzu 3 Testoreny ułożone w półkole odpalone jednocześnie zrobiły rozwałkę na niebie. Kątówka od Triplexa dobra jako wspomagacz do prostej. Chociaż jako odpalona samodzielnie tez robi robotę. Zdradzisz, co dostałeś w gratisie? Pozdrawiam Edited January 11 by Koopacz Quote
Kulina98 13 Author Posted Sunday at 12:29 PM Witam. W gratisie otrzymałem txp708. Małe petardki ale zawsze cieszy. 1 Quote
Moloch 162 Posted Tuesday at 05:39 PM Czyżby paczka z Odpalaj? Też chciałem wziąć te pozycje, ale wygrały inne Quote
Kulina98 13 Author Posted yesterday at 09:45 AM W dniu 14.01.2025 o 18:39, Moloch napisał(a): Czyżby paczka z Odpalaj? Też chciałem wziąć te pozycje, ale wygrały inne Dokładnie Quote
Recommended Posts