Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Symbol - ?
Nazwa - Princess
Ilość strzałów - 19
Kaliber - 38 mm

Nie sądziłem, że kiedykolwiek założę temat dla wyrzutni z Hestii :D Miałem farta, że udało mi się znaleźć jedną sztukę w Biedrze i przekonałem się na własnych oczach, że to był absolutny HIT marketowej pirotechniki w 2024, oczywiście w połączeniu z zaskakująco niską ceną. Efekty były naprawdę potężne. Odważę się nawet stwierdzić, że Princeska waliła mocniej niż Magic Sun również 38mm z SrPyro, którą też odpalałem w tego sylwestra. W dodatku kostka z SrPyro miała około 150g NEC więcej, a mimo to efekty Princess wydawały mi się większe. Cieszę się, że mogłem być naocznym świadkiem tej historii, bo pewnie podobna sytuacja i okazja nie trafią się prędko 😜 

Edited by Bartosz
  • Like 1
Posted (edited)

Mam podobne odczucia. Na żywo dobrze waliła, mocniej niż 42mm maxsema.
Zakup za 70 zł to okazja, a błogosławieni Ci co kupili za 35 zł w promocji 2 + 2.
Minuta ciszy dla człowieka, który ustalał ceny i wrócił do roboty po świętach 😂😂
Poniżej mój filmik :) 

Ujęcie z drugiej kamery:

Edited by Cristoffer
Posted

Szkoda, że nie kupiłem nawet za te 69,90 zł, to odpaliłbym dwie na finał. Myślałem, że to będzie nerf, który będzie strzelał jak zwykłe 30 mm, a jednak była moc 38 mm, co widać po nagraniach i po komentarzach. Szczęście tych, którzy upolowali największą okazję piro w historii, gdy kupowali 4 takie wyrzutnie w promocji (2+2) w niedzielę 22.12.2024, bo wyszło wtedy tylko 34,95 zł za sztukę.