Fraptak 30 Posted December 23, 2024 Po nowym roku pojawia się pierwsze elementy mojego wyposażenia oraz kontynuacja kolekcji cyrkoblitzów Quote
Fraptak 30 Author Posted January 4 Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Ten rok rozpoczynam od cyrkoblitz s w rzadszej wersji polskiej która w odróżnieniu do wersji ruskiej ma NEC i piktogram, w gratisie dostałem ciekawe bączko-petardy Quote
mantis 506 Posted January 4 Wiem, że masz je tylko do kolekcji, ale nie tylko na półce, a też na niebie, jak na taki rozmiar, to robią robotę. Rozpryski w powietrzu prawie jak w tych dużych cyrko. 1 Quote
Fraptak 30 Author Posted January 5 (edited) Dzięki za komentarz, za rok spróbuj dostać duże cyrko TR-1C lub TR-2 tam to dopiero jest ogromy rozprysk, ja mam wersję polską a nie ruska która jest jeszcze lepsza. Dla mnie jedne z najlepszych małych Cyrko Edited January 5 by Fraptak Quote
Fraptak 30 Author Posted January 15 Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Tym razem udało mi się zdobyć TR-1 W starej wersji oraz HE0015A wersja na CE 1 1 Quote
Fraptak 30 Author Posted February 1 Stuff 2025/2026 Produkty na strzelanie przed godziną 0, zamówienie prywatne Kontynuacja Kolekcji Cyrkoblitzów Do kolekcji dodaje HE0015A wersja na <NWP> 1 Quote
Grvby 164 Posted April 6 Pokaźna kolekcja cyrko to nie ulega wątpliwości. Stare petardy od hestii i małe wyrzutnie od Jorge-to lubię! 1 Quote
Fraptak 30 Author Posted April 6 Godzinę temu, Grvby napisał(a): Pokaźna kolekcja cyrko to nie ulega wątpliwości. Stare petardy od hestii i małe wyrzutnie od Jorge-to lubię! Dzięki, za miłe słowa jak chodzi o kolekcję cyrkoblitzów to pewnie za niedługo się powiększy o kolejny rodzaj Quote
Recommended Posts