Dako 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 W tym temacie możecie pisać co dostaliście na święta? ja dostałem konsole psp,grę b-boy na psp,akcesoria do psp,bluzę i słodycze dziś dostałem prezent od cioci i od wujka słuchawki do mp3/mp4,Dezodorant adidas i czekoladę edit: doszła jeszcze dużaaa czekolada i kasa (50zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem kasę, całuski, słodycze i mandarynki :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 uśmiech rodziców, wspólną wigilię i chwilę ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kase , gry , fajerwerki :mrgreen:O i o nartach bym zapomniał xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem dezodorant Axe, jakiś płyn do mycia Fa, kaaaaasy, i od babci to co roku: Skarpety :grin: :razz: :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NLBartosz 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 2 czekolady, pieniądze(których nie będzie), słodycze i jeszcze jakieś tam duperele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dezodorant Axe, kasę ,słodycze i w środe przyjeżdzą wujek z niemiec to słodycze dostane i może jakieś euro wpadnie :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 PenDriva 4GB, skarpetki, CIEPŁE rękawice, bokserki i słodycze :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 kasę, dezodorant Adidas, cukierki, czekoladę, wyrzutnię 7 strzałową, Kung Fu, Arctica i piżamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja podobnie jak Nostra uściski od wszystkich ,wspólną wigilię miłą atmosferę a na prezenty to już jestem za stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Cyfrówkę Samsunga S630, kartę SD 1GB do niego, zestaw akumulatorków Energizer 2500mAh do niego i książkę... "Świat według Clarksona" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem: :grin: korki NIKE TIEMPO RONALDINHO kasę od ciotek :mrgreen: aparat cyfrowy samsung S500 :smile: słodycze :grin: fajny zestaw kosmetyków ADIDASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip11 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A oto co ja dostałem:ogółem sporo kasy(280zł) skarpetki :grin:czekoladęsłodyczeteleskop na spółę z bratempomarńcza myrtifolia chinoto którą wygrałem w konkursie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/23ecf6aaac9cc314.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56c01eb53d0fee6d.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja dostałem kasę7 długopisów1 koszulkę1 notes1 grę komputerowąstół bilardowy, który mam już trochę czasu :grin: 10 płytek DVDskarpetkidezodorantpoduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 :arrow: Buty bokserskie :arrow: Kase :arrow: Kosmetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 :mrgreen: kasa :mrgreen: Słodycze :roll: Zabawkę ( jakiś motocykl na napęd :oops: ) :mrgreen: Bluzę :mrgreen: Papużkę ( samca :mrgreen: 2x Skarpetki :mrgreen: Sweter z Polara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 :arrow: zapalniczka żarowa niedlugo bedzie fota:arrow: 2x zestaw shogun:arrow komórkę Sony Ericsson K510I:arrow: Pidżamę(?) ze Simpsonem!!!!! :mrgreen: :mrgreen: i to na tyle. moze ebdzi ewewcej bo przyjezdza chrzestny tatyz Canady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem pidżamę, grę Brothers in Arms, słodycze oraz kasę. Ogólnie rzecz biorąc jestem jak najbardziej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja zarobiłem dwóch Kazimierzy Wielkich :mrgreen: Ponadto słodycze i mango :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kase gry na ps2 gry na kompa filmy dvd i dużo słodyczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja dostałem kasę i dardzo dużo słodyczy :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toby 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja dostalem tak uwaga ^^ :-> skarpety, majeteczki, perfum->słodycze->kasę-> ORAZ UWAGA GŁÓWNY PREZENT - klucz francuski http://img144.imageshack.us/img144/3477/dsc08746yy5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalus22 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 ja dostałem xboxa 360 - 3 gry/ COD4 Forza Motorsport2 i Fifa08+ 2 pad oczywisie wszystko do xboxa 360- i perfum Davidoff Coll water:PI Słodycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 zmieniłem każdemu ilość zł na "kasa" więc proszę nie pisać ilości, bo i tek zedytuję, a bunt będzie karany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieprzyk 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Toby - fajny ten klucz Może ci się przyda.Ja dostałem: :arrow: czapeczkę :arrow: skarpetki :arrow: bluze :arrow: kilka płytek do nagrywki (lightscribe ) :arrow: pendrive, szkoda, że tylko 512 MB :arrow: kasę :arrow: a wcześniej od ojca zestaw rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi